HajMmd ارسال شده در 5 دی، 1399 ارسال شده در 5 دی، 1399 نام کسی که شکایت دارد: @HajMmd نام کسی که از آن شکایت دارید: @.SiLeNT. رنک کسی که از ان شکایت دارید : ادمین خریده شده اما به ظاهر استف شاهدان : clan MTS مدارک: سلام بنده به دلیل کل توسط ادمین @DarkFire میوت شدم بعد ایشون منو میوت داد تقاضای مدرک دارم
SiLeNT ارسال شده در 5 دی، 1399 ارسال شده در 5 دی، 1399 در 6 دقیقه قبل، HajMmd گفته است : نام کسی که شکایت دارد: @HajMmd نام کسی که از آن شکایت دارید: @.SiLeNT. رنک کسی که از ان شکایت دارید : ادمین خریده شده اما به ظاهر استف شاهدان : clan MTS مدارک: سلام بنده به دلیل کل توسط ادمین @DarkFire میوت شدم بعد ایشون منو میوت داد تقاضای مدرک دارم به حسام اطلاع داده شده!!! این هم مدرک در ضمن شاهد @_SecreT
HajMmd ارسال شده در 5 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 5 دی، 1399 من رو ادمین @DarkFire میوت داد به دلیل کل کل 2-تو چت گفتی از بالاسریم پرسیدم منم xD گذاشتم تقاضای آنرنک ایشون رو دارم @DarkFire لطفا رسیدگی کن
SiLeNT ارسال شده در 5 دی، 1399 ارسال شده در 5 دی، 1399 با رنک بالاتر مشورت کردم بد اقدام کردم @MorPH به شما گفتم شما گفتید mute بده منم اقدام کردم در خواست رسیدگی به این پست! 1
[Gc]SecreT ارسال شده در 5 دی، 1399 ارسال شده در 5 دی، 1399 در ۱ ساعت قبل، HajMmd گفته است : نام کسی که شکایت دارد: @HajMmd نام کسی که از آن شکایت دارید: @.SiLeNT. رنک کسی که از ان شکایت دارید : ادمین خریده شده اما به ظاهر استف شاهدان : clan MTS مدارک: سلام بنده به دلیل کل توسط ادمین @DarkFire میوت شدم بعد ایشون منو میوت داد تقاضای مدرک دارم درود ! درخواست مدرک از @.SiLeNT. تا 24 ساعت اینده !
SiLeNT ارسال شده در 5 دی، 1399 ارسال شده در 5 دی، 1399 در 32 دقیقه قبل، _SecreT گفته است : درود ! درخواست مدرک از @.SiLeNT. تا 24 ساعت اینده ! @MorPH @MaMaDNiGhT
HajMmd ارسال شده در 5 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 5 دی، 1399 در ۱ ساعت قبل، .SiLeNT. گفته است : با رنک بالاتر مشورت کردم بد اقدام کردم @MorPH به شما گفتم شما گفتید mute بده منم اقدام کردم در خواست رسیدگی به این پست! میگم همون لحظه میوت شدم به دلیل کل کل نمیفهمی ؟
SiLeNT ارسال شده در 5 دی، 1399 ارسال شده در 5 دی، 1399 در هم اکنون، HajMmd گفته است : میگم همون لحظه میوت شدم به دلیل کل کل نمیفهمی ؟ شما میت شدی کل کردی شما باید میت تایم بالا یا بن میشدی توهین و تمسخر بن داره کل کردی میت شدی reason رو ببین بد بگو کل کردنت به من مربوط نمیشه
HajMmd ارسال شده در 5 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 5 دی، 1399 در 19 دقیقه قبل، .SiLeNT. گفته است : شما میت شدی کل کردی شما باید میت تایم بالا یا بن میشدی توهین و تمسخر بن داره کل کردی میت شدی reason رو ببین بد بگو کل کردنت به من مربوط نمیشه من کسی رو مسخره نکردم این خودت هستی که میگی بالاسری دارم منم ی xD گذاشتم من تا ته این شکایتو میرم میبینیم کی برنده میشه من همون روز اول بهت گفتم هرکاری دوست داری بکن اما ابیوز نه گل پسر
HaDi ارسال شده در 5 دی، 1399 ارسال شده در 5 دی، 1399 طبق بررسی ها Hajmmd بعد از کل کل میوت شده توسط بنده. این مدرکی که شما گذاشتید مدرک دیگری هست ! لطفا مدرک همون ساعت رو قرار بدید . ! مهلت نهایت 24 ساعت.. 3
SiLeNT ارسال شده در 5 دی، 1399 ارسال شده در 5 دی، 1399 در 2 ساعت قبل، DarkFire گفته است : طبق بررسی ها Hajmmd بعد از کل کل میوت شده توسط بنده. این مدرکی که شما گذاشتید مدرک دیگری هست ! لطفا مدرک همون ساعت رو قرار بدید . ! مهلت نهایت 24 ساعت.. مدرک تا ۱هفته اعتبار داره!!! پس مدرک صحیح است
HajMmd ارسال شده در 6 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 6 دی، 1399 در 8 ساعت قبل، [GoD]SiLeNT گفته است : مدرک تا ۱هفته اعتبار داره!!! پس مدرک صحیح است هادی جان بیا رنک اینو بگیر هر چقدر بگیم که اونو رسیدگی کردی و من میوت شدم نمیفهمه من تا این آنرنک نشه ول کن نیستم پست رو هم ببندین به نفع این من باز شکایت میکنم @DarkFire
HaDi ارسال شده در 6 دی، 1399 ارسال شده در 6 دی، 1399 مدرک ارائه شده صحیح نیست. شما یک مدرک دیگری رو ارائه دادید پس مدارک قابل قبول نیست ادمین @[GoD]SiLeNT به مدت 18 ساعت آنرنک خواهد شد. در صورتی که اعتراضی به این مورد دارید به تیم اسپیک مراجعه کنید. Closed
ارسالهای توصیه شده