.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 8 دی، 1399 ارسال شده در 8 دی، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:TerminatoR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:[god]nima نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :None رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) owner مدارک شکایت: توضیحات:درخواست مدرک برای اینکه ایشون چرا بدون اجازه منو برینگ کردن @_SecreT @FeShaRBAz
[Gc]SecreT ارسال شده در 8 دی، 1399 ارسال شده در 8 دی، 1399 در 13 دقیقه قبل، .xXxTerMinaToRzZz. گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:TerminatoR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:[god]nima نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :None رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) owner مدارک شکایت: توضیحات:درخواست مدرک برای اینکه ایشون چرا بدون اجازه منو برینگ کردن @_SecreT @FeShaRBAz درود ! درخواست مدرک از ادمین @[GoD]Nima تا 24 ساعت اینده !
evilll ارسال شده در 8 دی، 1399 ارسال شده در 8 دی، 1399 درود ! پلیر @.xXxTerMinaToRzZz. در تیم اسپیک به من گفتن میخان Duel بدن ! و گفتم برینگ بدم ؟! ایشون در تیم اسپیک گفتند برینگ بده ! اینکه ایشون دنبال زیر کشی ادمین های کلن GC هستن مبنی بر سطح پایین این پلیر هست با تشکر ! None !
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 8 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 8 دی، 1399 درود با توجه به گفته های ایشون درخواست وارن و آنرنک ایشون رو دارم اگر مدرکی دارید که من گفتم برینگ بدید پست کنید! @_SecreT
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 8 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 8 دی، 1399 AgSamp.iR گفته ای هست اونجا در خدمتم
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 8 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 8 دی، 1399 به طرز رفتار خود توجه کنید! ریکورد دیشب شما هنوز هم موجود است [فحاشی به تیم استف!]
FesharBaz ارسال شده در 8 دی، 1399 ارسال شده در 8 دی، 1399 سلام. از ادمین @[GoD]Nima تا 24 ساعت آینده درخواست مدرک میشود. اسپم نکنید تا موضوع بسته نشود !
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری