HajMmd ارسال شده در 9 دی، 1399 ارسال شده در 9 دی، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد @HajMmd نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[gamer]amir @_SecreT نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : MTS Clan? رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Manager and player مدارک :https://uupload.ir/filelink/Wa3XVJheXkrM/lzu6_bandicam_2020-12-28_20-45-34-388.mp4 با سلام ایشون از من شکایت کردند ما هم مدرک گذاشتیم حالا اگه میشه مجازاتشون کنید من رو @[gamer]amir 200 ثانیه Max time جیل زدم {جیل نه جایل } حالا ادمین @_SecreT به نمایندگی از کل GC باید جیل شه چون همکاری کرده و تو فیلم همه چی واضحه ادمین ناظر بر شکایت @FeShaRBAz . @DarkFire
ReMinDeR ارسال شده در 9 دی، 1399 ارسال شده در 9 دی، 1399 در در 9 دی 1399 در 10:23، HajMmd گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد @HajMmd نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[gamer]amir @_SecreT نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : MTS Clan? رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Manager and player مدارک :https://uupload.ir/filelink/Wa3XVJheXkrM/lzu6_bandicam_2020-12-28_20-45-34-388.mp4 با سلام ایشون از من شکایت کردند ما هم مدرک گذاشتیم حالا اگه میشه مجازاتشون کنید من رو @[gamer]amir 200 ثانیه Max time جیل زدم {جیل نه جایل } حالا ادمین @_SecreT به نمایندگی از کل GC باید جیل شه چون همکاری کرده و تو فیلم همه چی واضحه ادمین ناظر بر شکایت @FeShaRBAz . @DarkFire سطح 1 1 1 1
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 9 دی، 1399 ارسال شده در 9 دی، 1399 این یعنی چه که شما توی فیلم از اینفر پلیر سکرت پیاده میشی میشه توضیح بدید؟ در 32 دقیقه قبل، [gamer]amir گفته است : اصلا اولای اون مدرکی که برای پست من گزاشتین هستش که من پلیر GoDnima رو کیل کردم!!
MrAmiN ارسال شده در 9 دی، 1399 ارسال شده در 9 دی، 1399 در 3 دقیقه قبل، .xXxTerMinaToRzZz. گفته است : این یعنی چه که شما توی فیلم از اینفر پلیر سکرت پیاده میشی میشه توضیح بدید؟ دوست عزیز ما پریدیم رو ماشین ایشون ولی بعدش کیلش دادیم فکر نمیکنم این همکاری باشه
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 9 دی، 1399 ارسال شده در 9 دی، 1399 نمیدونم برای من نامفهومه یا اصلا نمی گنجه این حرفا یارو از ماشین سکرت پیاده شده با اینکه چسبیده به اعضا کلن جی سی اصلا دمیج نمیده اونا هم همینطور
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری