Shyon ارسال شده در 17 دی، 1399 ارسال شده در 17 دی، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .[Jr]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: hajmmd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : none رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : head helper مدارک شکایت: توضیحات: مدارک واضح هست! درخواست ارنرنک این هلپره بی لیاقت رو دارم با تشکر
Nope ارسال شده در 17 دی، 1399 ارسال شده در 17 دی، 1399 نمیخام دخالت کنم ولی دوتاتونم یه ا...ید ولی 10 مین زیاده منم درخواست آن رنک این هلپر رو دارم بخاطر اینکه بخاطر هیچ دلیلی منو ای دی وی بن زد
HajMmd ارسال شده در 17 دی، 1399 ارسال شده در 17 دی، 1399 عرض ادب و احترام مدارک مربوط: شما قصد به هم زدن چت رو داشتید با توهین به پلیر های کلن بنده میوت بنده صحیح بوده و حتی به دلیل توهین به هد هلپر و اعضای کلن خواستار میوت تایم بالا از ادمین @HaDi هستم. پلیر @SeNa[T]oR به دلیل دخالت بی مورد وارن دریافت خواهد کرد با تشکر
Shyon ارسال شده در 17 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 17 دی، 1399 اول اینکه چرا به خودتون میگیرین مگه چیترین؟ بعدشم این کجاش کل بود کل هم تازه حداکثر 2 دقیقه میوت داره چرا 10 دقیقه میوت شدم و در ضمن تو عکسه خودم چیزی که گفتم معلومه
HajMmd ارسال شده در 17 دی، 1399 ارسال شده در 17 دی، 1399 به خودمون میگیریم؟ نوشتی EmS ب خودمون نگیریم؟ برید قوانین رو بخونید توهین و تهمت به پلیر مجازات سنگین داره.!
ارسالهای توصیه شده