HajMmd ارسال شده در 18 دی، 1399 ارسال شده در 18 دی، 1399 نام کسی که شکایت دارد: @HajMmd نام کسی که از آن شکایت دارید: @.[Jr]. نام شاهدان: EmS BAX مدارک شکایت : این عکس بی ادبی ایشون رو نشون میده که میوت نشده یعنی بنده اون موقع CMD نداشتم تا میوت کنم ایشون تو این عکس منو تهدید به آنرنکی میکنه و بعدش فحش میده میوت کافی نیست چون توهین به استف و تهدید بن داره ایشون تا فهمیدند توهین به استف بن داره با هلپ بی خودی اومدن خودشون رو بی گناه جلوه بدن از ادمین @HaDi میخوام به دلیل توهین به استف 3 روز بن ودر عین حال به دلیل هلپ بی دلیل وارن دریافت کنه مدارک شکایت کامل بوده تقاضای رسیدگی توسط : @HaDi @FeShaRBAz 1
Shyon ارسال شده در 18 دی، 1399 ارسال شده در 18 دی، 1399 خودت تو عکس داری میبینی من منظورم فوش نبود منظورم این بود میگم بهت من میگم بهت رو میگمت مینویسم قصد بی ادبی نداشتم تو همون هلپ من عکس کاملشو دارم که گفتی حله الان خونه نیستم رسیدم اپلود میکنم 1
Shyon ارسال شده در 18 دی، 1399 ارسال شده در 18 دی، 1399 این عکس کامله که خودت قبول کردی درخواست انرنک این هلپر رو دارم به دلیله گزاشتنه مدرکه نصفه و شکایت بی مورد با تشکر
Shyon ارسال شده در 18 دی، 1399 ارسال شده در 18 دی، 1399 و عکس اول نیز ماله خیلی وقت پیشه و اینکه بنده میوت شدم این عکس هم فیک بوده 1
HaDi ارسال شده در 18 دی، 1399 ارسال شده در 18 دی، 1399 از باز کردن پست های بی مربوط در انجمن خودداری کنید. این پلیر میوت شده. Closed!
ارسالهای توصیه شده