LuCifeR. 137 ارسال شده در 18 دی 1399 سلام خسته نباشید.. من امروز اومدم سرور /bb زدم دیدم BoshkeBomb,Boshkefelezi,barot شده 100 تا قبلا رنک SuperVisor وManagerVije داشتم اسم قبلی : Black.FiGhT Old.TurTle درخواست back دادن بشکه بمب @MohammadReza @MorPH به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G]AmirSadra[C] 54 ارسال شده در 18 دی 1399 درود بنده هم 200 C4 داشتم بعد ریست دادن ها 0 شده! در صورتی که 200 C4 برای خودم بود! @MohammadReza @MorPH به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HajMmd 107 ارسال شده در 19 دی 1399 با سلام این کار از طرف مدیریت صورت گرفته ودلیل آن سواستفاده برخی پلیر ها هست که گویا با اکانت منیجر ویزه که قابلیت ست دادن بمب رو داره در ارتباط بودند و مقدار زیادی بشکه بمب و بمب دریافت کردند این موضوع در حال بررسی هست برای ما هم ریست شده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DrError 5 ارسال شده در 19 دی 1399 درحال برسی... صبور باشید تا پاسخ نهایی ارسال شود. @MohammadReza - @MorPH به علت جلوگیری از اسپم تا پاسخ نهایی پست بسته شد. بسته شد. 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MorPH 364 ارسال شده در 21 دی 1399 در در 18 دی 1399 در 15:59، PrOfeSsiONaL گفته است : سلام خسته نباشید.. من امروز اومدم سرور /bb زدم دیدم BoshkeBomb,Boshkefelezi,barot شده 100 تا قبلا رنک SuperVisor وManagerVije داشتم اسم قبلی : Black.FiGhT Old.TurTle درخواست back دادن بشکه بمب @MohammadReza @MorPH باسلام. با بررسی های انجام شده مشخص شد که از اکانت شما Stats جا به جا شده و موجب بهم ریختن نظم سرور شده است! به همین دلیل تمامی stats ظبط شده! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر