Ashkan ارسال شده در 19 دی، 1399 ارسال شده در 19 دی، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .Winston. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:.NoName_MST. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : - رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : SuperStar مدارک شکایت: Goto In Fight توضیحات: گوتو در درگیری کاملا معلومه
ALiDyNaMiC ارسال شده در 19 دی، 1399 ارسال شده در 19 دی، 1399 سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت آرنا بنده به درخواست خود پلیر که از من درخواست کمک داشتن goto کردم و بند با شما درگیر نبودم و اگر از خودت پلیر هم بپرسید میگه که من از خودش اجازه گرفتم و goto کردم با .Winston. هیچ مشکلی نداشتم تو بازی و لطفا جو سازی نکن دوست عزیز. Mr.Error_404 با تشکر از شما 1
Ashkan ارسال شده در 19 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 19 دی، 1399 با سلام بنده کاری به این ندارم که اجازه گرفتید یا نه بنده داشتم شمارو میزدم که گوتو کردید اگر مدرکی دارید گه غیر این رو نشون میده بدید در غیر این صورت اسپم ندید تا موضوع برسی شه با تشکر
ALiDyNaMiC ارسال شده در 19 دی، 1399 ارسال شده در 19 دی، 1399 بنده مدرک ندارم و من با شما در FIGHT نبودم و من همونجور ک گفتم بخاطر حل مشکل اون پلیری که روش GOTO کردم و اگر شما مدرکی که با بنده وسط FIGHT هم دارید بزارید.
ALiDyNaMiC ارسال شده در 19 دی، 1399 ارسال شده در 19 دی، 1399 من که میگم با شما تو fighat نبودم و دارید جو سازی الکی میکنید. ولی چرا شما با cmd adminiبه خودت وarm و gunوموتور دادی. اگه اون ابیوز پس کار شما چی.تو که منیجری و باید قوانین بدونی که نباید تو فایت از این cmd ها استفاده کرد. درخواست انرنک این ادمین دارم. لطفاً رسیدگی کنید.
ALiDyNaMiC ارسال شده در 20 دی، 1399 ارسال شده در 20 دی، 1399 سوپروایزر @FeShaRBAz شمایی که پست علیه فالکون رسیدگی میکنید و میگید وظیفه بنده رسیدگی به شکایات.الان کجایید که بیاید به پست علیه منیجر که وظیفه اصلی شما هست رسیدگی کنید. الان 24ساعت از این شکایت گذاشته ولی هیچ کس رسیدگی نمیکنه تا منیجر @.Winston. که با جوسازی الکی قصد انرنک بنده را داره. پارتی بازی تا کی اخه... اگه کسی قصد رسیدگی و انرنک این منیجر که حتی هنوز نمیدونه وقتی میخواد از کسی ss الکی بگیره نباید ایبوز خودش تو ss پیدا باشه رو نداره. پس خواهشا پست closed کنید. @MorPH @DrError @[TF]MrMojtaba 1
Ashkan ارسال شده در 20 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 20 دی، 1399 با سلام بنده عکس دادم و با مدرک گفتم که شما توی فیات گوتو کردید اون زمانی که بنده ارم و اچ پی دادم همنوز درگیر نبودیم و شما کسی نیستید که بخواید بگید موضوع بسته شه یا نه درخواست رسیدگی
ALiDyNaMiC ارسال شده در 20 دی، 1399 ارسال شده در 20 دی، 1399 با سلام در SS شما نشان میدهد که شما در همان دقیقه ARM . HP به خود داده اید و اگر کسی باید UNRANK شود آن شما هستید نه بنده.
AmirSadra ارسال شده در 20 دی، 1399 ارسال شده در 20 دی، 1399 زمانی که ما هلپر بودیم نمی شد تو سایت شکایت کنیم.. الان منیجر تو سایت شکایت میکنه! عجیبه ? 1
FesharBaz ارسال شده در 20 دی، 1399 ارسال شده در 20 دی، 1399 سلام. مدارک واضح نبود! @[GoD]Amir به دلیل دخالت در موضوع اخطار دریافت کرد. موضوع رسیدگی و بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده