رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

با سلام

polisiran هستم

هلپر علی وایکینگ با سواستفاده ار رنک و تخلفات متعدد اخیر سواستفاده از رنک و ست کردن اسکور برای خود و دوستانش زهر خودشو به ماهم ریخت!

این هلپر عقده ای به منی که رنک ادمینی یک ماهه خریدم میگه goto/ کن پیشم میرم پیشش بعد با پسر خالش آرمین کیل دادن منو!

من دوباره goto/ دادم پیششون و کیلشون دادم بعد آن رنکم کرد :|

منم گفتم گوه تو سروری که خاله بازی شه و بچه سالی مث تورو بندازن هلپرش معلوم نیس چیکار میکنی اینجا !

10 روز اکانت رنک دار منو بن داده !

امثال این بچه سال جز ریزش پلیر هیچی واسه این سرور ندارن!

یا علی

arenagame_samp
ارسال شده در
در 39 دقیقه قبل، GENERAL.ATA گفته است :

با سلام

polisiran هستم

هلپر علی وایکینگ با سواستفاده ار رنک و تخلفات متعدد اخیر سواستفاده از رنک و ست کردن اسکور برای خود و دوستانش زهر خودشو به ماهم ریخت!

این هلپر عقده ای به منی که رنک ادمینی یک ماهه خریدم میگه goto/ کن پیشم میرم پیشش بعد با پسر خالش آرمین کیل دادن منو!

من دوباره goto/ دادم پیششون و کیلشون دادم بعد آن رنکم کرد ?

منم گفتم گوه تو سروری که خاله بازی شه و بچه سالی مث تورو بندازن هلپرش معلوم نیس چیکار میکنی اینجا !

10 روز اکانت رنک دار منو بن داده !

امثال این بچه سال جز ریزش پلیر هیچی واسه این سرور ندارن!

یا علی

باسلام

? در طرح و ثبت شکایت از عنوان و کلمات توهین آمیز استفاده نکنید! در غیر این صورت موضوع بررسی نخواهد شد و حساب کاربری شما هم مسدود میشود.

? شکایت خود را مطابق فرم زیر ارسال کنید تا رسیدگی شود ?

• Like 1
ارسال شده در
در 9 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است :

با سلام ما کیف داریم شما هی گوتو میشید اتک میزنید مدارکش هم هست و در شکایت هاتون با لحن درست صحبت کنید 

علی وایکینگ البته ببخشید دخالت میکنما ولی سی ام دی goto کار نمیکنه هنگام کیف داشتن

ارسال شده در

باسلام. 

شکایت شما به دلیل عدم رعایت قوانین رسیدگی نمیشود و مسدود شد.

تمامی کسانی که در این موضوع دخالت کردند به مدت 2 روز از انجمن محروم شدند!

@GENERAL.ATA اکانت شما ان بن شده.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...