Nope ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 نام کسی که شکایت دارد : @[PD]MrFire نام ادمینی که ازش شکایت دارم : @.[Jr]. رنک ادمینی که ازش شکایت دارم Trial Helper 3 شاهدان موجود : All مدارک شکایت : توضیحات : درخواست آن رنک این هلپر کلر و بی لیاقت رو دارم ! که همش در حال کل و دعوا هست .
Shyon ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 من نمیفهمم این چیش کل ه واقعیتو داشتم میگفتم خب اولین عکس صد بار گفتی زدم زدم منم گفتم افرین دومی هم خب مگه نداری ویس دسته ارمین؟ این چیش کله؟
Nope ارسال شده در 24 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 24 دی، 1399 درخواست آن رنک توسط ادمین مربوطه @DrError ببخشید قابل ذکر هست که بغیه ادمین ها دخالت نکنند به دلیل همکاری و پ.بازی باتشکر
Shyon ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 اول از همه من واقعا توهین یا کل نمیبینم تو این عکس ها بعدشم این فقط یه ایوی داره انرنک نداره البته اگه کل کنم ایوی داره که نکردم ? از جوسازی در فوروم خودداری کنید
Nope ارسال شده در 24 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 24 دی، 1399 در 32 دقیقه قبل، .[Jr]. گفته است : اول از همه من واقعا توهین یا کل نمیبینم تو این عکس ها بعدشم این فقط یه ایوی داره انرنک نداره البته اگه کل کنم ایوی داره که نکردم ? از جوسازی در فوروم خودداری کنید شما فقط زیر دست هد هلپر هستید لطفا سکوت کنید تا برسی بشه ! وییس پخش کردن . گفتن اینکه وییس داری و دادی به دستور مدیریت محترم @MorPH اشد برخورد رو به همراه دارد .. چنان که شما هلپر ام هستی و من درخواست آن رنک شما هلپر بی لیاقت که استف رو ... کشیدی رو دارم ! @[PD]HajMmd @.Winston.
FesharBaz ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 سلام. با هلپر برخورد شد. ممنون از گزارشتون. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده