AFD 65 ارسال شده در 24 دی 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: _GhoMaRBaZ نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: PD] Storm] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : full master مدارک شکایت: توضیحات: درخواست مدرک از کل کردن من در چت پابلیک { در صورتی که من کل رو شروع کرده باشم } !!!!!!!!! @MrArash @HaDi 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[PD]StoRm 311 ارسال شده در 24 دی 1399 در 4 ساعت قبل، _GhoMaRBaZ_ گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: _GhoMaRBaZ نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: PD] Storm] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : full master مدارک شکایت: توضیحات: درخواست مدرک از کل کردن من در چت پابلیک { در صورتی که من کل رو شروع کرده باشم } !!!!!!!!! @MrArash @HaDi میتونستی بجای اینکه بیای اینجا وقتتو هدر بدی یه چند خط چت لاگتو بالا ببری تا بفهمی چرا میوت شدی. البته هدف از شکایت مشخصه اما به هر حال مدرکتو میزارم تا فک نکنی کسی که چند ماه تو تیم استف بوده به این راحتی به امثال شما سوژه میده : به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AFD 65 ارسال شده در 24 دی 1399 خب میبینید که من کل رو شروع نکردم و کس دیگه ای بمن گفته فقط db بلدی و من جوابشو دادم 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 193 ارسال شده در 25 دی 1399 درود میوت شما درست بوده همچنین بازیکن Marlboro به دلیل ایجاد کل میوت خواهد شد. Closed! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر