Hosein ارسال شده در 13 خرداد، 1398 ارسال شده در 13 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: ProGamer18 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [Ali]VayKinG نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Helper 1 مدارک شکایت: توضیحات با سلام دیگه چی بگم همچی تو عکس معلومه در عکس اول من باهاش درگیر بودم من کاف کردن داشتم میبردم جیل که تند تند هلپ جواب داد و در هلپر مد رفت در عکس معلومه اول کاف کردم بعد هلپ جواب داد و بعد رفت تو هلپر مود در عکس دوم این پلیر در هلپ مود میاد به من /ra میزنه در عکس های بعدی ایم هلپر در هلپر مود میاد منو کیل مید در عکس ا همچی معلومه درخواست انرنک را دارم
MrHeSaM ارسال شده در 13 خرداد، 1398 ارسال شده در 13 خرداد، 1398 باسلام. هر دو پلیر مجازات خواهند شد. @ProGamer18 به دلیل استفاده از دستور /kill با دلیل حشو و نا مناسب جریمه شد. @[Ali]VayKinG به دلیل استفاده از هلپر مود در زمان دستگیری و همچنین سو استفاده از هلپر مود برای کشتار و همچنین نشان دادن رفتاری که مناسب تیم کارکنان سرور نبود و نیست جریمه خواهد شد. بابت اینکه فردی از تیم کارکنان سرور مرتکب چنین خطایی شده از شما عذر خواهی میکنم.
ارسالهای توصیه شده