[Gc]HeSaM ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]HeSaM[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:TheMarlBoro نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: توضیحات: با سلام ... Owner The Marl Boro در fight انیم میزنه داخل اس اس دوم در کیل لیست اسم پلیر افتاده که من رو کیل کرده ... درخواست Unrank این پلیر رو دارم
evilll ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 در هم اکنون، [G]HeSaM[C] گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]HeSaM[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:TheMarlBoro نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: توضیحات: با سلام ... Owner The Marl Boro در fight انیم میزنه داخل اس اس دوم در کیل لیست اسم پلیر افتاده که من رو کیل کرده ... درخواست Unrank این پلیر رو دارم آن رنک ؟ جیل داره نه آن رنک پسر گل
FesharBaz ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 سلام. پلیر به مدت 10 دقیقه زندانی شد. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده