evilll ارسال شده در 27 دی، 1399 ارسال شده در 27 دی، 1399 نام کسی که شکایت دارد : @TheMarlBoro نام ادمینی که ازش شکایت دارم : @[G]Haj.DaLGHaK[C] رنک ادمینی که از او شکایت دارم : Trial 1 شاهدان : @[PD]aMiR @DrugV مدارک موجود : توضیحات : این هلپر بی تجربه یا درحال کل کردن هست و یا هلپ دادن بلد نیست ازش سوال پرسیدم ولی نتونسته جواب بده ! و هلپ رو بسته در خواست آن رنک این هلپر بی تجربه رو دارم @HaDi @HajMmd @Viper
GELADIATOR ارسال شده در 27 دی، 1399 ارسال شده در 27 دی، 1399 باسلام.این پلیر قبلا خودش هلپر بوده و با پرسیدن این سوال داشت هلپرا رو مسخره میکرد و این خودش مجازات داره. اینم ss پیام هایی که داخل چت عمومی داده و هاتف که قبلا جز تیم استف رو مسخره کرده. @[G].Hatef_Night.[C] اینم ss که به هلپر توهین میکنه. مگه توهین به تیم استف بن نداره؟
ReMinDeR ارسال شده در 27 دی، 1399 ارسال شده در 27 دی، 1399 با سلام خدمت مدریت محترم آرنا گیم این هلپر به غیر از بی تجربه بودن کل هم میکنه من الان پیسیم آفه فردا مدارکش رو قرار میدم
GELADIATOR ارسال شده در 27 دی، 1399 ارسال شده در 27 دی، 1399 در 4 دقیقه قبل، [PD]aMiR گفته است : با سلام خدمت مدریت محترم آرنا گیم این هلپر به غیر از بی تجربه بودن کل هم میکنه من الان پیسیم آفه فردا مدارکش رو قرار میدم تو موضوعی که به تو مربوط نمیشه دخالت نکن
ReMinDeR ارسال شده در 27 دی، 1399 ارسال شده در 27 دی، 1399 در هم اکنون، GeLaDiAtOr گفته است : تو موضوعی که به تو مربوط نمیشه دخالت نکن منو تگ کرده عزیزم?
evilll ارسال شده در 27 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 27 دی، 1399 هاتف بوده که بوده وقتی نمیدونست سوسیس چیه اومد سینیور هلپر شد معلومه مسخرش میکردم ما کار به الان داریم تو وقتی هیچی نمیدونی هلپر شدی []
HajMmd ارسال شده در 28 دی، 1399 ارسال شده در 28 دی، 1399 درود به هلپر @[G]Haj.DaLGHaK[C] به دلیل بستن هلپ و عدم پاسخ Av داده شد. پلیر @TheMarlBoro به دلیل ایجاد کل و تمسخر هلپر 10 دقیقه میوت شد. این موضوع رسیدگی و بسنه شد. Closed
ارسالهای توصیه شده