رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کسی که شکایت دارد :[G] ShyonJr {C]

نام کسی که از او شکایت دارم : viper

شاهدان : ____

مدارک : ___

توضیحات: ایشون بنده رو بن دادن به دلیل چیت و میگن سوبیت زدین در صورتی که در همون موقع بنده هم از تی اس هم از سرور 4 بار تایم اوت خوردم و لگ بودم اینا میگن تو گوتو کردی اینویز زدی در صورتی که بنده تو سرور توسط سایلنت سندتاب شدم و تو نا کجا اباد بودم (لگ بودم که نوشتش اومد ولی سند تاب نشدم) نمیدونم چی شد که از کمپ اومدم بیرون یهو نا کجا اباد اسپان شدم بعد میگه چیت هر چقد اینو بش میگم میگه چیته مدرک هس درخواست انرنک دارم حالا بیا مدک بزار وقتی میگم لگ ام خدایی دو ساعت دارم تو تی اس فرق چیت و لگ رو توضیح میدم یارو چس تو سرش نمیره چجوری اینارو هد هلپر و ادمین استف میدین؟ هرکی میاد پاچه خاری میکنه رنک اپ میشه؟ اون مهدی رو کاری ندارم اون علی سایلنت تایم پلیش 1 سال نمیشه از پلیر ادمین استف میشه چ وعضه استفه بعد میگه چرا جی سی پلی نمیده طرف اخرین بار سینیور بوده بعد 2 هفته منیجر شده دیگه نیاین بگین چرا پلیر نمیاد سرور حالا بزن بن کن بزن جر بده بگیر برین تو اکانت واسم مهم نیس اصلا انبن هم نمیخوام ریدین با این وعضه استف و رنک اپتون علی دی جی میگه هرکی پلیر بیاره رنک اپ میشه میرم پلیر میارم میگم رنک اپ کو؟ میگه من صدا ندارم برید خوش باشید با این سرور یه مدیریت درس حسابی نمیتونین بالا سرش بزارین مجبورتون نکردن بیاین دیر کل بشینین حالا بزن از انجمن هم بن بده ?

• Haha 2
arenagame_samp
ارسال شده در

دادا ش من از تو قدیمی ترم تاریخ ثبت نام من برا زمان wexy pow هست دوما بدون هیچ مدرکی اومدی شکایت کردی اگه به time out که بیا t s من 10 بار خودمو time out کنم دوما همون لحظه من ping va pachet loss you رو چک کردم ping:65    packet loss:2.78  بعد یه دفعه رفتی!   

ارسال شده در

عسلم من اکانتم ی بار دیلیت شده برای همین اینجوریه ?

دوم اینکه انقد نیو ایی هنوز نمیدونی تو سمپ نقطه ی 0.0.0.0 مختصاتش بغله جاییه که تو توش وید کاشتی برو یکم اطلاعات جمع کن که وقتی میری تو مپ ادیتور از اونجا شروع میشه چون اون تقطه اولین استارت مپری جی تی ای بوده یکم از جی تی ای سر در بیار بعد اینجا حرف از تایم پلی بزن 

تایم پلیت ربع من به زور میشه بعد اینجا میای ادعا عقل کلی میکنی ?

میگم این دو روزه نتی اخه چرا باس ادمین استف بشه میگه من تایم پلی دارم ?

راستی اگه خواستی بهت ثابت کنم یبار تو تی اس بیا پیشم میبرمت مختصاتش رو بت نشون میدم یاد بگیری ادمین کوچولوووو قربونش بشم ادمینه استفمونو ?

Peace?‍♂️

• Haha 2
ارسال شده در

با سلام .

بله درست است من شما رو به دلیل چیت بن کردم .

موقعی که شما در سرور بودید , از طرف شما به ادمین ها وارن پیکاپ اومد و من اسپک شما شدم و متوجه این صحنه شدم

https://uupload.ir/view/8ivi_record_2021_01_19_21_23_09_690.compressed.mp4/

همینطور که در ویدیو مشاهده میکنید اول زیر زمین بودید ولی پس مدتی روی گیاهان پلیر  گوتو شدید و  برداشت کردید . پس از اخطار های برداشت گیاه ادمین @_SiLeNT متوجه چیت شما شدند و شما را به بانک ترنسفر کردند . 

توجه کنید که اگر شما لگ بودید به ادمین ها وارن تیپی هک میومد نه پیکاپ .

پس از مدتی بنده دوباره اسپک ایشون شدم و از این حرکات هم ویدیو گرفتم .

https://uupload.ir/view/qr8h_record_2021_01_19_21_32_05_174-cut(1).mp4/

https://uupload.ir/view/e92k_record_2021_01_19_21_32_05_174-cut.mp4/

و یک نکته دیگه ای رو بهتون بگم که شما توسط @FeShaRBAz تایم بنتان به 1 روز تغییر کرد.

با تشکر

• Like 1
  • Thanks 1
ارسال شده در
در ۱ ساعت قبل، [G]ShyonJr[C] گفته است :

نام کسی که شکایت دارد :[G] ShyonJr {C]

نام کسی که از او شکایت دارم : viper

شاهدان : ____

مدارک : ___

توضیحات: ایشون بنده رو بن دادن به دلیل چیت و میگن سوبیت زدین در صورتی که در همون موقع بنده هم از تی اس هم از سرور 4 بار تایم اوت خوردم و لگ بودم اینا میگن تو گوتو کردی اینویز زدی در صورتی که بنده تو سرور توسط سایلنت سندتاب شدم و تو نا کجا اباد بودم (لگ بودم که نوشتش اومد ولی سند تاب نشدم) نمیدونم چی شد که از کمپ اومدم بیرون یهو نا کجا اباد اسپان شدم بعد میگه چیت هر چقد اینو بش میگم میگه چیته مدرک هس درخواست انرنک دارم حالا بیا مدک بزار وقتی میگم لگ ام خدایی دو ساعت دارم تو تی اس فرق چیت و لگ رو توضیح میدم یارو چس تو سرش نمیره چجوری اینارو هد هلپر و ادمین استف میدین؟ هرکی میاد پاچه خاری میکنه رنک اپ میشه؟ اون مهدی رو کاری ندارم اون علی سایلنت تایم پلیش 1 سال نمیشه از پلیر ادمین استف میشه چ وعضه استفه بعد میگه چرا جی سی پلی نمیده طرف اخرین بار سینیور بوده بعد 2 هفته منیجر شده دیگه نیاین بگین چرا پلیر نمیاد سرور حالا بزن بن کن بزن جر بده بگیر برین تو اکانت واسم مهم نیس اصلا انبن هم نمیخوام ریدین با این وعضه استف و رنک اپتون علی دی جی میگه هرکی پلیر بیاره رنک اپ میشه میرم پلیر میارم میگم رنک اپ کو؟ میگه من صدا ندارم برید خوش باشید با این سرور یه مدیریت درس حسابی نمیتونین بالا سرش بزارین مجبورتون نکردن بیاین دیر کل بشینین حالا بزن از انجمن هم بن بده ?

سلام.

بن شما درست بوده است.

موضوع رسیدگی و بسته شد !

• Like 5
  • Thanks 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...