Shyon ارسال شده در 30 دی، 1399 ارسال شده در 30 دی، 1399 متقاضی:shyonjr شکایت شده از: silent مدارک شکایت :https://uupload.ir/view/8ivi_record_2021_01_19_21_23_09_690.compressed.mp4/ توضیحات: تو مدرکی ک قرار دادین این ادمین تو کورد ب من بی ادبی میکنه بخاطره اینکه داشتم چیت میزدم وقتی لگ بودم پست قبل چرا بسته شد من هنوز حرف داشتم این مرتیکه میاد پشت سره من فوش میده جلو روم فقط بلده بگه چیت نزن درس بازی کن اگه احساسه شاخی کردی تی اس هست دوم اینکه فقط فیلم اول نمیدونم چیشده بود من گفتم لگ بودم برای همین وقتی سند تاب کردی چت اومد خودم سند نشدم نمیدونم چش بود بخاطره لگ بود مدرکه اول کامل نیست از کجا معلوم چیت بوده؟ بعدشم تو میگی من تی پی زدم رو این موادشو بردارم مدرکه تی پی کو؟ و اینکه میگی من موادشو برداشتم بعد سندتاب کرد من هیچ موادی بر نداشتم خودش برداشت لاگ هست میگم من تو مختصات 0.0.0.0 اسپان شدم یعنی اون مکان مدرکه تی پی هک میخوام و اینکه دو تا فیلم دیگه سیاهه هیچی معلوم نیس فقط یه صفحه سیاهه اگه مدرکه تی پی نداری سایلنت باس انرنک شه هم بی ادبی کرده هم تهمت زده هم بخاطره اعتراضه ایشون که نمیدونه چیت چیه بنده بن شدم مدارک لطفا ? 1
Shyon ارسال شده در 30 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 30 دی، 1399 اینم بگم من خودم ی بار بخاطره اینکه به یکی گفتم چیت داری؟ انرنک شدم بخاطره کل کردنه هلپر ایشون که اومده فوش داده دیگه انرنک رو شاخشه الان دوباره پارتی بازی نکنین بره یه دونیت دیگه بزنه باز انرنک نشه
FesharBaz ارسال شده در 30 دی، 1399 ارسال شده در 30 دی، 1399 سلام. با توجه به گفته ها و مدارک شما هلپر SiLenT اخطار دریافت کرد. بن شما درست بوده و توسط بنده بن شدید , در صورت مشاهده دوباره شکایت بیخودی در سایت اخطار دریافت خواهید کرد. موضوع رسیدگی و بسته شد ! 1
ارسالهای توصیه شده