[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 14 خرداد، 1398 ارسال شده در 14 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:[OverGrown] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Progamer18 نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :SIR_AriaN رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Owver مدارک شکایت: توضیحات: با سلام من مدارک بن شدنم رو نیاز دارم چرا که من اصلا از چیت سوبیت استفاده نکردم و من نمیتونم نسبت به بن های الکی واکنشی نشون ندم . ادمین حسام رسیدگی کنن لطفا در خواست مدرک دارم<<
Hosein ارسال شده در 14 خرداد، 1398 ارسال شده در 14 خرداد، 1398 با سلام ali vayking فیلم چیت شما رو به من داد منم بن دادم به زودی مدرک ارسال خواهد شد و لطفا این همه شکایت بی مورد نکنید
SIR_AriaN ارسال شده در 14 خرداد، 1398 ارسال شده در 14 خرداد، 1398 بعله دیگ وقتی ی مشت نوب میبینن از ی پرو هی کیلل میشن با هم قرار هماهنگ میکنن ک ب ی دلیل چرتو پرت اون پرو رو بن کنن ک اینقد ضایع نشن ? سیع کنیم وقتی کیل میشیم فشار نخوریم و دست ب کار های مسخره نزنیم چرا هرکسیو ادمین میکنین اخه ؟ وقتی همرو ب گرفتن ی پول کم ادمین میکنین همین میشه دیگ نظم سرور ب هم میخوره
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 14 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 14 خرداد، 1398 پس بفرستید برام سرع تر با توجه به اینکه کند ترین سرعت هم باشید فیلم 20 مگ هم حد اکثر حجم باشه تا یک ساعت اینده فیلم باید بدین و اگر هم که براتون شخصی فرستاده میتونید لینکی که بهتون دادن رو همینجا بفرستید نیازی به تلف کردن وقت نیست
ارسالهای توصیه شده