Lu3ifeR ارسال شده در 25 بهمن، 1399 ارسال شده در 25 بهمن، 1399 نام کسی که شکایت دارد : iVaR نام کسی که از ان شکایت دارد : MrStoRm شاهدان : ----- رنک : Manager مدرک : این ادمین الکی منو کیک میده تا نتونم کاف کنم ! ! این داره از منیجریش سوءاستفاده میکنه تا پلیر های آرنا گیم رو کم کنه !!!! درخواست Unrank این ادمین بی تجربه رو دارم @FeShaRBAz @MorPH
FesharBaz ارسال شده در 25 بهمن، 1399 ارسال شده در 25 بهمن، 1399 سلام. 24 ساعت مهلت برای ارسال مدرک از سوی ادمین @MrStoRm
Stormy ارسال شده در 25 بهمن، 1399 ارسال شده در 25 بهمن، 1399 این شکایت مربوط به همون شکایت قبل ایشون هستش. داخل قوانین برای Fpslimit مجازات میوت تایین نشده. من اشتباه به جای دستور jail کردن از میوت استفاده کردم. به همین دلیل فک کردم به دلیل لگ بودن جیل نشدید به همین دلیل کیک کردم تا ریلاگ بدید. 1 1
Lu3ifeR ارسال شده در 25 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 25 بهمن، 1399 در هم اکنون، MrStoRm گفته است : این شکایت مربوط به همون شکایت قبل ایشون هستش. داخل قوانین برای Fpslimit مجازات میوت تایین نشده. من اشتباه به جای دستور jail کردن از میوت استفاده کردم. به همین دلیل فک کردم به دلیل لگ بودن جیل نشدید به همین دلیل کیک کردم تا ریلاگ بدید. فک کردی؟ اشتباه کردی؟ 20 مین منو میوت کردی حتی به سی ام دی که زدی نگاه نکردی!! شما ادمینی باید دقت کنید به سی ام دی کی میزنی. اگه قرار باشه همیشه فک کنی دیگ سرور نیست که میوت گیمه 2
Stormy ارسال شده در 25 بهمن، 1399 ارسال شده در 25 بهمن، 1399 در 1 دقیقه قبل، iVaR گفته است : فک کردی؟ اشتباه کردی؟ 20 مین منو میوت کردی حتی به سی ام دی که زدی نگاه نکردی!! شما ادمینی باید دقت کنید به سی ام دی کی میزنی. اگه قرار باشه همیشه فک کنی دیگ سرور نیست که میوت گیمه حق برداشت آزاد ه. به هر حال گفتم که اشتباها از دستور mute به جای jail استفاده شده. ادمین بزودی برخورد میکنه. 1
Lu3ifeR ارسال شده در 25 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 25 بهمن، 1399 برخورد میشه؟ باید Unrank داعم شی دوتا ابیوز بدون مدرک 1
ارسالهای توصیه شده