Lu3ifeR ارسال شده در 26 بهمن، 1399 ارسال شده در 26 بهمن، 1399 نام کسی که شکایت دارد : EsKaNDaR نام کسی که از ان شکایت دارد : Wonderfighter مدرک : این هلپر وقتی HP من کمه در حالی که وانتد نداره میاد db میکنه و فک میکنه خیلی شاخه xD درخواست Unrank این هلپر بی تجربه و تازه وارد رو دارم @FeShaRBAz @Viper @MrStoRm
SiLeNT ارسال شده در 26 بهمن، 1399 ارسال شده در 26 بهمن، 1399 در 2 دقیقه قبل، LuCifeR. گفته است : نام کسی که شکایت دارد : EsKaNDaR نام کسی که از ان شکایت دارد : Wonderfighter مدرک : این هلپر وقتی HP من کمه در حالی که وانتد نداره میاد db میکنه و فک میکنه خیلی شاخه xD درخواست Unrank این هلپر بی تجربه و تازه وارد رو دارم @FeShaRBAz @Viper @MrStoRm درود! به هلپر اخطار داده شد! +Av
[FB].Ario ارسال شده در 26 بهمن، 1399 ارسال شده در 26 بهمن، 1399 در 3 دقیقه قبل، LuCifeR. گفته است : نام کسی که شکایت دارد : EsKaNDaR نام کسی که از ان شکایت دارد : Wonderfighter مدرک : این هلپر وقتی HP من کمه در حالی که وانتد نداره میاد db میکنه و فک میکنه خیلی شاخه xD درخواست Unrank این هلپر بی تجربه و تازه وارد رو دارم @FeShaRBAz @Viper @MrStoRm سلام و درود !!! اقای لوسیفر اولن این باگ بازی چون قبلش من به شما اشتباه یه تیر زدم اینجوری شد دومم سند شما کامل نی که نی من دارم به شما تیر میزنم @FeShaRBAz @SiLeNT_
[FB].Ario ارسال شده در 26 بهمن، 1399 ارسال شده در 26 بهمن، 1399 در 3 دقیقه قبل، _SiLeNT گفته است : درود! به هلپر اخطار داده شد! +Av اقای سایلنت من حق دفا ندارم سریع av میدید @SiLeNT_
[FB].Ario ارسال شده در 26 بهمن، 1399 ارسال شده در 26 بهمن، 1399 در 2 دقیقه قبل، WonderFighter گفته است : سلام و درود !!! اقای لوسیفر اولن این باگ بازی چون قبلش من به شما اشتباه یه تیر زدم اینجوری شد دومم سند شما کامل نی که نی من دارم به شما تیر میزنم @FeShaRBAz @SiLeNT_ سند ایشون کامل نی اصلا
SiLeNT ارسال شده در 26 بهمن، 1399 ارسال شده در 26 بهمن، 1399 در هم اکنون، WonderFighter گفته است : اقای سایلنت من حق دفا ندارم سریع av میدید @SiLeNT_ کاری با کیل شدن این رو ندارم چون اصلا موقع که کیل شده شما اونجا نبودید شما DM کردید و Dm AV داره!
[FB].Ario ارسال شده در 26 بهمن، 1399 ارسال شده در 26 بهمن، 1399 در 9 دقیقه قبل، _SiLeNT گفته است : کاری با کیل شدن این رو ندارم چون اصلا موقع که کیل شده شما اونجا نبودید شما DM کردید و Dm AV داره! جناب اقای سایلنت من قبلش وانتد داشتم با ایشون درگیر بودم اخرین تیر رو من به ایشون زدم بعد ایشون خودشون مردن بعد که من وانتد نداشتم برا من حساب شد @SiLeNT_
[FB].Ario ارسال شده در 26 بهمن، 1399 ارسال شده در 26 بهمن، 1399 در 15 دقیقه قبل، _SiLeNT گفته است : کاری با کیل شدن این رو ندارم چون اصلا موقع که کیل شده شما اونجا نبودید شما DM کردید و Dm AV داره! من رفتم اونت تی دی ام وانتدم صفر شد @SiLeNT_
Stormy ارسال شده در 26 بهمن، 1399 ارسال شده در 26 بهمن، 1399 با سلام و درود. هلپر خاطی یک AV دریافت کرد. تصمیم HeadHelper صحیح بوده است. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده