[Wn].MaeDe ارسال شده در 26 بهمن، 1399 ارسال شده در 26 بهمن، 1399 سلام نام کسی که شکایت دارد : .wolf. رنک این ادمین : Helper 2 نام کسی که شکایت دارم : @Mr.Amir. مدرک : درخواست مدرک از این Abuser
ReMinDeR ارسال شده در 26 بهمن، 1399 ارسال شده در 26 بهمن، 1399 شما تو چت هلپ هم بامن کل میکردین و میتونن برن هلپ چت من با شمارو بخونن که کل چجور بوده! جالب اینجاس میدونین تقصیر کارین باز شکایت میکنین؟ 1
[Wn].MaeDe ارسال شده در 26 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 26 بهمن، 1399 در 21 دقیقه قبل، Mr.Amir. گفته است : شما تو چت هلپ هم بامن کل میکردین و میتونن برن هلپ چت من با شمارو بخونن که کل چجور بوده! جالب اینجاس میدونین تقصیر کارین باز شکایت میکنین؟ مدرک کل رو بزارید این 1 2 دارم بهت میگم تو هلپ چت درست صحبت کن چون خیلی توهین کردی و اخطار دادم لازم باشه عکسای توهینو بزارم مدرک از کل بزارید
ReMinDeR ارسال شده در 26 بهمن، 1399 ارسال شده در 26 بهمن، 1399 در 11 دقیقه قبل، .WolF. گفته است : مدرک کل رو بزارید این 1 2 دارم بهت میگم تو هلپ چت درست صحبت کن چون خیلی توهین کردی و اخطار دادم لازم باشه عکسای توهینو بزارم مدرک از کل بزارید مدرک کل گزاشتم واضحه درخواست بستن پست @Viper 1 1
ReMinDeR ارسال شده در 26 بهمن، 1399 ارسال شده در 26 بهمن، 1399 در 17 دقیقه قبل، .WolF. گفته است : مدرک کل رو بزارید این 1 2 دارم بهت میگم تو هلپ چت درست صحبت کن چون خیلی توهین کردی و اخطار دادم لازم باشه عکسای توهینو بزارم مدرک از کل بزارید با مدرک حرف بزنین من توهین به شما کردم؟ اپلود کنین ولی شما داری به من میگی تو چت هلپ درست حرف بزن بچه خوبی باش ! @Viper 1 1
[Wn].MaeDe ارسال شده در 26 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 26 بهمن، 1399 در 2 ساعت قبل، Mr.Amir. گفته است : با مدرک حرف بزنین من توهین به شما کردم؟ اپلود کنین ولی شما داری به من میگی تو چت هلپ درست حرف بزن بچه خوبی باش ! @Viper این حرف اصلا میوت نداره درخواست رسیدگی Meti @Viper @_SiLeNT
FesharBaz ارسال شده در 26 بهمن، 1399 ارسال شده در 26 بهمن، 1399 سلام. کار هلپر درست بوده است. کل کل شما در چت عمومی شما با هلپر سرور واضح است. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده