HaZarD ارسال شده در 15 خرداد، 1398 ارسال شده در 15 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:ReZaSeZar نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:SIR_ARIAN Amir_Salar نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :.. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:290 2580 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: player مدارک شکایت: توضیحات:سلام. در عکس مشاهده میکنید دوتا پلیس همکاری کردن و منو گرفتن منم گفتم میرم سایت گفت برو باو.ینی نمیخوان به قانون احترام بگذران؟
[PD]SpiriT ارسال شده در 15 خرداد، 1398 ارسال شده در 15 خرداد، 1398 با سلام این SIR AriaN هم همیشه با همکاری killam میده 1
SIR_AriaN ارسال شده در 16 خرداد، 1398 ارسال شده در 16 خرداد، 1398 در 13 ساعت قبل، [.SpiRiT.] گفته است : با سلام این SIR AriaN هم همیشه با همکاری killam میده با همکاری کیلت میدم ؟ |: اول اینکه تورو من همیشه دارم کیلل میدم ب من هم ربطی نداره ی مشت پلیر تازه وارد ک ب زور پلیس شدن هر جا میرم دنبالم میان چندین بار هم بهشون گفتم نیان ولی در مورد تو من یادم نمیاد همکاری کرده باشم برای زدن تو چون تورو 1 نفره هم میتونم بزنم نیاز نیس همکاری کنم
DrError مهمان ارسال شده در 16 خرداد، 1398 ارسال شده در 16 خرداد، 1398 درود. پلیر های ( @SIR_AriaN و @amir_salar ) به دلیل همکاری در دستگیری پلیر زندانی شدند. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده