[U].[H]IDDEN.[N] ارسال شده در 3 اسفند، 1399 ارسال شده در 3 اسفند، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: U HIDDEN N نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: MaFIa MadKilleR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ----- مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: idk رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: --- مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/tthu_no_dmg_madkiller.avi/ توضیحات: واضحه 1
[U].[H]IDDEN.[N] ارسال شده در 3 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 3 اسفند، 1399 فقط نمدونم چرا پستم این شکلی میشه من متن ساده میزنم ولی این شکلی میشه ?
AraZel ارسال شده در 3 اسفند، 1399 ارسال شده در 3 اسفند، 1399 با سلام و نهایت احترام خدمت پلیر عزیز شکایت شما از قبل هم در بازی بوده هم توسط شما هم توسط پلیر های دیگه که ایشون توسط من و ادمین محترم @Viper پی سی چک شدند و اینکه هیچ گونه چیت در پی سی ایشون نبوده تصمیم گیری توسط ادمین محترم @HaDi
[U].[H]IDDEN.[N] ارسال شده در 3 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 3 اسفند، 1399 اخه دو نوع نو دمیج داریم که یکیش صدای دینگ نمیده که اثباتش سخته نو دمیج دیگه مثل اینه که صدای دینگم میده ولی از هیل کم نمیشه راه های زیادی برای پیچوندن pc check هست تقاضا دارم بر اساس فیلم به چیت این پلیر رسیدگی شه @AraZel
HaDi ارسال شده در 3 اسفند، 1399 ارسال شده در 3 اسفند، 1399 با سلام و احترام شما در زون داشتید Db میکردید که سیستم آنتی Db این رو تشخیص داده و مانع از دمیج شما شده . درصورتی که مدارک دیگری جمع آوری کردید در پست دیگری شکایت کنید. Closed!
ارسالهای توصیه شده