Ashkan ارسال شده در 6 اسفند، 1399 ارسال شده در 6 اسفند، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:[Faze].AShKaN نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: .armin.[N] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : †Faze-Team† رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: در کنترل پنل موجود هست توضیحات: درخواست مدرک دارم از بنی که داده و ایشون روی رنک بالاتر CMD زده درخواست انرنک و انبن دارم
HaDi ارسال شده در 6 اسفند، 1399 ارسال شده در 6 اسفند، 1399 24 ساعت مهلت ارسال مدرک از طرف @.Armin.[N]
[U].[H]IDDEN.[N] ارسال شده در 6 اسفند، 1399 ارسال شده در 6 اسفند، 1399 https://uupload.ir/view/ijjx_no_dmg_ashkan.avi/ no dmg vazeh
Ashkan ارسال شده در 6 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 6 اسفند، 1399 با سلام شما هایی که فرق بین FPS Limit و لگ رو با نو دمیج نمیفهمید من چی بگم نو دمیج منفی 0 میزنه اگه منفی صفر نزنه بالا سرم یا لگ نت هستم یا لگ FPS یا انیم باگ شما هنوز جا دارید تا این چیزا رو یاد بگیرید باید چند وقت دیگه پلی بدید? اگر بازم شکی هست در هر زمانی اماده ی PC check هستم بازم میگم (هر زمانی) با تشکر
[U].[H]IDDEN.[N] ارسال شده در 6 اسفند، 1399 ارسال شده در 6 اسفند، 1399 کسی که fps پایین داره نباید بیاد زون هم صدای دینگ میاد هم از هیلت کم نمیشه
Shyon ارسال شده در 6 اسفند، 1399 ارسال شده در 6 اسفند، 1399 در 12 دقیقه قبل، .[H]IDDEN.[N] گفته است : کسی که fps پایین داره نباید بیاد زون هم صدای دینگ میاد هم از هیلت کم نمیشه اول اینکه - 0 نداد _2 بود دوم اینکه اگه دقت کنی اسکینش کند شده بود نشانه ی لگه پلیر مقابله و وقتی روی فیلم زوم کنی و سرعتش رو کم کنی (خودم کردم دیدم) نشان میده که از هیلش کم میشه و یه جا ریز هم مثله تی پی رد میشه چون لگه که این جریمه اش جیل هست نه بن و عمل شما خود سرانه بوده!
ارسالهای توصیه شده