Nope ارسال شده در 6 اسفند، 1399 ارسال شده در 6 اسفند، 1399 نام کسی که شکایت دارد : @ نام ادمینی که از آن شکایت دارم : U HajAQa N رنک ادمین خاطی : G Haj Dalghak C شاهدان : تمامی پلیران همون زمان مدارک : https://uupload.ir/files/8jt0_sa-mp-163.png توضیحات شاکی من در هیچ فایتی در اون زمان نبودم (کمی لگ بودم دمیج نمیشدم اما درخواست مدرک از سوی ادمین رو دارم ) ادمین مربوطه : @[FaZe].FeSharBAz 1
GELADIATOR ارسال شده در 7 اسفند، 1399 ارسال شده در 7 اسفند، 1399 اینم مدرک. بعدشم شما در فایت بودین که دمیج نمیشدید منم بخاطر همین شمارو کیک کردم @Nima @seydroski اینا هم شاهد که با شما در فایت بودند.
Nope ارسال شده در 7 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 7 اسفند، 1399 دوست عزیز مدارک کافی ندارید بنده در فایت نبودم که کیک دادید ! درخواست UnRank در 26 دقیقه قبل، GeLaDiAtOr گفته است :
GELADIATOR ارسال شده در 7 اسفند، 1399 ارسال شده در 7 اسفند، 1399 در 4 دقیقه قبل، .HajAQa.[N] گفته است : دوست عزیز مدارک کافی ندارید بنده در فایت نبودم که کیک دادید ! درخواست UnRank تو عکسی هم که خودت گذاشتی نگاه کن هم کیل لیست نشون میده که تو فایت بودی هم اول پیامی که هست نگاه کن وانتد گرفتی که اینم بخاطر کیل پلیر بوده. بعدمش @Nima @seydroski شاهد هستن
Nope ارسال شده در 7 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 7 اسفند، 1399 نقل قول من کیل لیستی نمیبینم ! درخواست آن رنک هرچه سریعتر !
MohammadRostami ارسال شده در 7 اسفند، 1399 ارسال شده در 7 اسفند، 1399 در 12 ساعت قبل، .HajAQa.[N] گفته است : نام کسی که شکایت دارد : @ نام ادمینی که از آن شکایت دارم : U HajAQa N رنک ادمین خاطی : G Haj Dalghak C شاهدان : تمامی پلیران همون زمان مدارک : https://uupload.ir/files/8jt0_sa-mp-163.png توضیحات شاکی من در هیچ فایتی در اون زمان نبودم (کمی لگ بودم دمیج نمیشدم اما درخواست مدرک از سوی ادمین رو دارم ) ادمین مربوطه : @[FaZe].FeSharBAz . na ma chand nafar chon pinget bala bood v damage nemishodi darkhast kick dadan shoma ro kardim.hala shayad cheat zade boodin ke damage nemishodinv dar bala ham hast ke wanted level gerefti .darzemn nagid dozdi az maghaze boode chon age dozdi mikardin paeen minevesht.pas kheyli zaye hast v hich jaye eterazi nist
Nope ارسال شده در 7 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 7 اسفند، 1399 هرچه سریعتر رنک بالا آن رنک کنند ایشون رو !
Nope ارسال شده در 7 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 7 اسفند، 1399 در 14 ساعت قبل، .HajAQa.[N] گفته است : نام کسی که شکایت دارد : U HajAQa N نام ادمینی که از آن شکایت دارم : G Haj Dalghak C رنک ادمین خاطی : Admin شاهدان : تمامی پلیران همون زمان مدارک : https://uupload.ir/files/8jt0_sa-mp-163.png توضیحات شاکی من در هیچ فایتی در اون زمان نبودم (کمی لگ بودم دمیج نمیشدم اما درخواست مدرک از سوی ادمین رو دارم ) ادمین مربوطه : @[FaZe].FeSharBAz
GELADIATOR ارسال شده در 7 اسفند، 1399 ارسال شده در 7 اسفند، 1399 در 53 دقیقه قبل، .HajAQa.[N] گفته است : چرا اومدی عکس فایت های دیشب گذاشتی زیر پست storm؟lol
Nope ارسال شده در 7 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 7 اسفند، 1399 هرچه سریعتر برسی کنید ! @[FaZe].MrAli
GELADIATOR ارسال شده در 7 اسفند، 1399 ارسال شده در 7 اسفند، 1399 عکس از پینگ شما گذاشتم.و دو نفر هم به عنوان شاهد دارم که با شما تو فایت بودن و دمیج نمیشدید.
Shyon ارسال شده در 8 اسفند، 1399 ارسال شده در 8 اسفند، 1399 در 10 ساعت قبل، .HajAQa.[N] گفته است : ادمین ها هرچه سریعتر پیگیری کنید ! میدونستی اگه پست ادیت بدی ادمین میتونه قبلیشو ببینه دیگه نه؟
HaDi ارسال شده در 8 اسفند، 1399 ارسال شده در 8 اسفند، 1399 با سلام و احترام. تصمیم ادمین درست بوده و شما لگ بودید در صورتی که لگ هستید اقدام به درگیری نکنید تا مشکلی پیش نیاد. Closed!
ارسالهای توصیه شده