[Gc]ArThuR ارسال شده در 9 اسفند، 1399 ارسال شده در 9 اسفند، 1399 ام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]ArThuR[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[PD]LuCifeR رنکشو نمیدونم اما تو ادمین نمیزنه نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ss مدرک : توضیحات : من با ایشون تو درگیری بودم که ایشون نو دمیج بود و اصلا جونش کم نمیشود بعد اینکه کیلم کرده تو /w اینو بهم گفته درخواست اخطار و انرنک اینو دارم @AraZel فقط ادمینی که تکش کردم پست رو برسی کنه !
_EsQuiRe ارسال شده در 9 اسفند، 1399 ارسال شده در 9 اسفند، 1399 دوست عزیز یه نکته بگم ایشون اصلا رنکی نداره اگه تگ رو میگین سی ام دی تگ دارن از /ig استفاده کنین
[Gc]ArThuR ارسال شده در 9 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 9 اسفند، 1399 در 1 دقیقه قبل، seydroski گفته است : دوست عزیز یه نکته بگم ایشون اصلا رنکی نداره اگه تگ رو میگین سی ام دی تگ دارن از /ig استفاده کنین رنک سوپرمی و یه رنک دیگه هست تو سرور که تو ادمین نشون داده نمیشه و در ضمن ایشون چجوری سی ام دی داره ؟
_EsQuiRe ارسال شده در 9 اسفند، 1399 ارسال شده در 9 اسفند، 1399 در 34 دقیقه قبل، [G]ArThuR[C] گفته است : رنک سوپرمی و یه رنک دیگه هست تو سرور که تو ادمین نشون داده نمیشه و در ضمن ایشون چجوری سی ام دی داره ؟ در شاپ خریده خب:/ هلپر بودی قبلا درسته؟
[Gc]ArThuR ارسال شده در 9 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 9 اسفند، 1399 در 5 دقیقه قبل، seydroski گفته است : در شاپ خریده خب:/ هلپر بودی قبلا درسته؟ این موضوع به شما ربطی نداره! دخالت نکنید!!
Ashkan ارسال شده در 9 اسفند، 1399 ارسال شده در 9 اسفند، 1399 با سلام شکایت شما رد شد پلیر در /W فحاشی کرده و موردی نداره Закрыто
ارسالهای توصیه شده