[Gc]ArThuR ارسال شده در 9 اسفند، 1399 ارسال شده در 9 اسفند، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]ArThuR[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @.Armin.[N] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[G]AmirKhan[C] مدرک : توضیحات : ایشون بی دلیل منو کیل دادن من تو درگیری بودم و داشتم بهشون منفی میدادم که امیر خان اینو کیل داد اینم از رو حرسش منو کیل داد حالا دلیل کیلو ببینید تازه ببینید داره چی میگه میگه فشارشو بخور . @AraZel @HaDi کسی دیگه دخالت نکنه لطفا !
Ashkan ارسال شده در 9 اسفند، 1399 ارسال شده در 9 اسفند، 1399 ادمین 12 ساعت وقت برای ارسال مدرک دارد 1
..CleVeR.. ارسال شده در 9 اسفند، 1399 ارسال شده در 9 اسفند، 1399 اخه بچه جون بوسکردنی تو کیل لیستو نگاه کن بعد حرف بزن ????
Ashkan ارسال شده در 9 اسفند، 1399 ارسال شده در 9 اسفند، 1399 در 18 دقیقه قبل، .Armin.[N] گفته است : اخه بچه جون بوسکردنی تو کیل لیستو نگاه کن بعد حرف بزن ???? با سلام اسپم نکنید! اگر مدرکی دارید که ایشون از شما درخواست کیل کرده را دارید قرار دهید در غیر این صورت انرنک میشوید! 1
[Gc]ArThuR ارسال شده در 10 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 10 اسفند، 1399 در 13 ساعت قبل، .Armin.[N] گفته است : اخه بچه جون بوسکردنی تو کیل لیستو نگاه کن بعد حرف بزن ???? توهین و ایجاد کل + اسپم . درخواست بن این پلیرو از سایت دارم ایشون حقی ندارن به شاکی بی احترامی کنن!
..CleVeR.. ارسال شده در 10 اسفند، 1399 ارسال شده در 10 اسفند، 1399 در 4 ساعت قبل، [G]ArThuR[C] گفته است : توهین و ایجاد کل + اسپم . درخواست بن این پلیرو از سایت دارم ایشون حقی ندارن به شاکی بی احترامی کنن! بچه ای دیگه مگه بچه گفتن توهینه ؟ ????
Ashkan ارسال شده در 10 اسفند، 1399 ارسال شده در 10 اسفند، 1399 ادمین به دلیل کیل بدون اجازه انرنک شد و به دلیل اسپم وارن دریافت کرد Закрыто 1
ارسالهای توصیه شده