kwolf مهمان ارسال شده در 17 خرداد، 1398 ارسال شده در 17 خرداد، 1398 با سلام بنده چند روز پیش ادمین @Stoic خونه برام ست کردن و طلا از حسابم کم شده ! هنوز 20 روز نشده اومدم نگاه میکنم خونه دیلیت شده ! درخواست بررسی دارم ! @MohammadReza اگه زحمتی نیس ی بررسی بکنید ! پلیرها میگن خوده ادمین حسام اومده دیلیت کرده !
DrError مهمان ارسال شده در 17 خرداد، 1398 ارسال شده در 17 خرداد، 1398 درود. ? در خانه شما اسلحه های غیر مجاز مشاهده شده است و خانه شما ریست شده است!
MrHeSaM ارسال شده در 17 خرداد، 1398 ارسال شده در 17 خرداد، 1398 باسلام. ای دی خونتون رو اعلام کنید ممنون.
kwolf مهمان ارسال شده در 17 خرداد، 1398 ارسال شده در 17 خرداد، 1398 در 3 ساعت قبل، Stoic گفته است : باسلام. ای دی خونتون رو اعلام کنید ممنون. خونه دیلیت شده من ایدیشو از کجا بیارم؟
MrHeSaM ارسال شده در 17 خرداد، 1398 ارسال شده در 17 خرداد، 1398 در 2 ساعت قبل، kwolf گفته است : خونه دیلیت شده من ایدیشو از کجا بیارم؟ اوکی مشکلی نداره. وقتی توی سرور آنلاین شدم بهم پیام بدید براتون درستش میکنم. یا میتونید یه تایم اعلام کنید من بیام فیکسش کنم براتون. @Hesamlast_bot
kwolf مهمان ارسال شده در 17 خرداد، 1398 ارسال شده در 17 خرداد، 1398 در 1 ساعت قبل، Stoic گفته است : اوکی مشکلی نداره. وقتی توی سرور آنلاین شدم بهم پیام بدید براتون درستش میکنم. یا میتونید یه تایم اعلام کنید من بیام فیکسش کنم براتون. @Hesamlast_bot من تایمم ازاده ! هروقت سرور اومدین به بنده بگین تا آن بشم !
MrHeSaM ارسال شده در 20 خرداد، 1398 ارسال شده در 20 خرداد، 1398 در در ۱۳۹۸/۳/۱۷ در 18:24، kwolf گفته است : من تایمم ازاده ! هروقت سرور اومدین به بنده بگین تا آن بشم ! با عرض پوزش از بابت مشکل بوجود آمده و آی دی خانه های شما را چک کردم دیدم مشکل بوجود امده. در صورت انلاین شدن براتون فیکس میکنم. موفق باشید!
ارسالهای توصیه شده