رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  •  کاربری کسی که شکایت دارد:_carssbow[n]
نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:dargv نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :comonist مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:.... رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:...... مدارک شکایت:https://uupload.ir/view/gfgo_۲۰۲۱۰۳۰۴-۲۰۵۳۰۳-720x1280.mp4/ توضیحات:ایشون اول درگیری که چیزی خاصی نبود چیزی باعث شک شد داشت میمورد دمج پور کرد هرچی میزدیم دمج نمیشه دینگ میکرد پینگشم 34 بوده درخاست بررسی دارم اگه اشتباه میکنم بهم بگین این دمج هک زد 1 لحضه بعد لس ام شد ادمین مربوطه: 

arenagame_samp
ارسال شده در

شکایت شما رد شد

مدارک واضع نیست و این فیلم نشانه لگ است

در مورد کامل شدن HP هم احتمال داره ادمین ست داده باشه

پلیر DrugV 12 ساعت وقت برای قرار دادن مدرک دارد که  ادمین HP ست داده باشه در غیر این صورت بن خواهد شد

ارسال شده در
در 5 ساعت قبل، [Faze].Ryd3R گفته است :

شکایت شما رد شد

مدارک واضع نیست و این فیلم نشانه لگ است

در مورد کامل شدن HP هم احتمال داره ادمین ست داده باشه

پلیر DrugV 12 ساعت وقت برای قرار دادن مدرک دارد که  ادمین HP ست داده باشه در غیر این صورت بن خواهد شد

لگ که نیس اگر دقت کرده باشید اول خوب دمج شد و به سوی مردن رفت دمج ایشون پر شد و -0و-1 دمج میخوره اگر هم چیت نباشه حالا من سرور شمارو وارد نیسم اخه وسط درگیری ادمین چرا باید پر کنه

ارسال شده در
در 4 ساعت قبل، _CraSSbOw_[N] گفته است :

لگ که نیس اگر دقت کرده باشید اول خوب دمج شد و به سوی مردن رفت دمج ایشون پر شد و -0و-1 دمج میخوره اگر هم چیت نباشه حالا من سرور شمارو وارد نیسم اخه وسط درگیری ادمین چرا باید پر کنه

شاید ادمین نمیدونسته و اشتباه داده

و در اخر فیلم یک جا کلی دمیج میخوره نشونه ی لگ هستش

صبور باشید

ارسال شده در

@

در 3 ساعت قبل، [Faze].Ryd3R گفته است :

صبور باشید

سلام ادمین عزیز کسی به من ست نداده لگ بودم.در این صحنه صحنه کیل شدن من کات شده!من بعد این صحنه پیاده شدم با یه تیر مردم.نشون از لگه

ارسال شده در
در 7 دقیقه قبل، DrugV گفته است :

@

سلام ادمین عزیز کسی به من ست نداده لگ بودم.در این صحنه صحنه کیل شدن من کات شده!من بعد این صحنه پیاده شدم با یه تیر مردم.نشون از لگه

بررسی کنید ولی نه ادمین ست داده نه لگ چون در اوایل فیلم خیلی خوب دمج شدن و من میخام با دقت بررسی بشه یهو که نمیشه اونم موقع مردن لگ بشه منم موقعه مردن چیت بزنم بگم لگه کارم پیش میره

ارسال شده در
در 8 دقیقه قبل، DrugV گفته است :

@

خو طبیعتا تو فیلم شخصی که فیلم میگیره لگه حالا من تا جایی که شده گرافیک بازیو اوردم پایین قابل رویت باشه من همیشه رو فیلمم اخر شب همه رو بررسی میکنم بازم بررسی کنید ایشون سابقه چیت هم داشته قبلا رپورت شده با تشکر مدریت محترم

ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، _CraSSbOw_[N] گفته است :

خو طبیعتا تو فیلم شخصی که فیلم میگیره لگه حالا من تا جایی که شده گرافیک بازیو اوردم پایین قابل رویت باشه من همیشه رو فیلمم اخر شب همه رو بررسی میکنم بازم بررسی کنید ایشون سابقه چیت هم داشته قبلا رپورت شده با تشکر مدریت محترم

LOL

کاملا" لگ من مشخصه کلی  یهو دمیج میخورم.سابقه گیم ما از شما قدیمی تره

ارسال شده در
در 4 دقیقه قبل، DrugV گفته است :

LOL

کاملا" لگ من مشخصه کلی  یهو دمیج میخورم.سابقه گیم ما از شما قدیمی تره

چی چی میگی عمو جون ؟ چیت زدی میگی سابقه ؟؟؟؟ چه ربطی داره

ارسال شده در

صبور باشید

اون جایی که کلی دمج میشه دقت شود 2 نفرم ایشون میزنن میکی هست که همون comonist

و aimerazam[n] در اصل 3 نفر به ایشون شلیک کردن و ایشون اسکرین شات هس منو تهدید میکنن رسیدگی لطفا

ارسال شده در
در هم اکنون، _CraSSbOw_[N] گفته است :

اون جایی که کلی دمج میشه دقت شود 2 نفرم ایشون میزنن میکی هست که همون comonist

و aimerazam[n] در اصل 3 نفر به ایشون شلیک کردن و ایشون اسکرین شات هس منو تهدید میکنن رسیدگی لطفا

تهدید به مرگ

:)))))

ارسال شده در
در هم اکنون، .Armin.[N] گفته است :

چی چی میگی عمو جون ؟ چیت زدی میگی سابقه ؟؟؟؟ چه ربطی داره

همبن مخاطب در صحنه بوده [u[arman[n] یه نمونه فیلمم ایشون داره

ارسال شده در
در هم اکنون، DrugV گفته است :

میکی با من درگیر نیست خوشگل پسر

من با ایشون درگیر شدم و میکی و هم فم ماهم داشتم من حمایت میکردن که ایشون هم دمج هک زد میکی در صحنه بود اگه چت ببینید میفهمید که فهمیده سابقه هم این نیس که یهو دمج یکی بی جهت پر شه

ارسال شده در

صبور باشید

شما اگه حرف من صند نبود البته که میدونم چیت داره و یه حقه ای عم میزنه تو پی سی چک یه امتحانی کنید 1 روز تهش میخاین بن بدید یا جیل دیگه

ارسال شده در
در 20 دقیقه قبل، .Armin.[N] گفته است :

جوون تو فقط حرف بزن لبات غنچه شه 

سابقه گیم من از سن شناسنامه شما بیشتره

:))))

ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، .[H]IDDEN.[N] گفته است :

https://uupload.ir/view/398s_cheat_drug.mp4/

خب میگفتی 

تقاضا 24 ساعت جیلشو دارم

خب نه تنها فیلم من درسته بلکه از برادر عزیز یه فیلم جدید رسیده ایشون نباید بن شن 24 ساعت جیل برا ایشون حداقل مجازات که در سرور باشن و نتونن کاری کنن که بازم ایشون با مولتی میان دیگه شما نباید بگید لگه یا ادمین ست داده این فیلم برادر هیدن بر این صحت داره ایشون چیت داره که گان و ارم و دمج خودشون پر میکنه و ایشون 5 هفته است که سمپ هستن 

ارسال شده در
در هم اکنون، _CraSSbOw_[N] گفته است :

خب نه تنها فیلم من درسته بلکه از برادر عزیز یه فیلم جدید رسیده ایشون نباید بن شن 24 ساعت جیل برا ایشون حداقل مجازات که در سرور باشن و نتونن کاری کنن که بازم ایشون با مولتی میان دیگه شما نباید بگید لگه یا ادمین ست داده این فیلم برادر هیدن بر این صحت داره ایشون چیت داره که گان و ارم و دمج خودشون پر میکنه و ایشون 5 هفته است که سمپ هستن 

ایشون که دیگه لگ نیسن که ادمین که ست نمیده که مشگلی نیس حالا خدافظی شو بزنید 

ارسال شده در
در 2 ساعت قبل، _CraSSbOw_[N] گفته است :

تو عضو جدیدی، به من میگی 5 هفته هستم؟ دیدید owner شدم، همه فیلماتون رو دارید میذارید جلوی من رو بگیرید؟! @ReDoX چیت نو ریلود زد پابجی منو با آرپی جی کشت بالای چند بار ریپورتش دادم @Viper

ارسال شده در
در 9 ساعت قبل، DrugV گفته است :

سابقه گیم من از سن شناسنامه شما بیشتره

:))))

بچه جون من هم سن باباتم اون موقع که هوس بودی ما رو زمین خدا بودیم

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...