SniPeR ارسال شده در 23 اسفند، 1399 ارسال شده در 23 اسفند، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [vip]police نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:morty نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : helper 3 مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/1cg1_abuse.avi/ توضیحات: ایشون بدون دلیل منطقی بنده رو کیل کردن و در درگیری هم ارمور بنده با کمی hp رفت اما چون دوست ایشون رو کاف کرده بودم بنده رو کیل دادن. منتظر مدرک از سوی این هلپر.
HaDi ارسال شده در 23 اسفند، 1399 ارسال شده در 23 اسفند، 1399 درخواست مدرک از سوی @Morty تا 24 ساعت آینده
Shyon ارسال شده در 23 اسفند، 1399 ارسال شده در 23 اسفند، 1399 عزیز بنده تو فایت بهتون گفتم لگ هستین سه نفر داشتن میگفتن لگی همه رو داشتی میزدی وقتی هم گفتم ادامه نده بس نکردی و اینکه کسی که شما کاف کردین رو من حتی نمیشناسم و اگه ببینی قبله اینکه کیل بدم هم گفتم لگی فایت نده ولی گوش نکردی داشتی به کارت ادامه میدادی و نو دمیج شده بودی شاهد هم هست a_core شما نو دمیج شده بودین وقتی چند بار گفتم و گوش نکردین چون کیک نمیتونستم بکنم کیل دادم
Ali ارسال شده در 23 اسفند، 1399 ارسال شده در 23 اسفند، 1399 درود, هلپر مربوطه ! اخطارات لازم را دریافت کرد بدرود.
ارسالهای توصیه شده