[Gc]ArThuR ارسال شده در 27 اسفند، 1399 ارسال شده در 27 اسفند، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]ArThuR[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Faze].Ryd3R @.Armin.[N] @.YaZdAn.[N] @sandman[N] رنک : - ADMIN - full master - سوپروایزر نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : GC مدرک : توضیحات : توی اس اس مشخصه! تو چت پابلیک دارن فحش میدن اونوقت سوپروایزر عزیز ما اینا رو 10 م میوت میده بعد منی که نه کل کردم نه چیزی رو میوت داده به دلیل ایجاد کل ! /DETS کل حساب میشه ؟؟ در ضمن اینا اعتراض دارن به تایم جیل یه نفر خا مشکلی دارین بیاین سایت چرا چتو شلوغ میکنید ! درخواست انرنک و میوت تایم بالا این پلیر هارو دارم! اگه قرار اینجوری باشه ما رفتیم باو سرور ارزونی خودتون @AraZel فقط و فقط این ادمین این پستو برسی کنه!
[Gc]ArThuR ارسال شده در 27 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 27 اسفند، 1399 در هم اکنون، [G]ArThuR[C] گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]ArThuR[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Faze].Ryd3R @.Armin.[N] @.YaZdAn.[N] @sandman[N] رنک : - ADMIN - full master - سوپروایزر نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : GC مدرک : توضیحات : توی اس اس مشخصه! تو چت پابلیک دارن فحش میدن اونوقت سوپروایزر عزیز ما اینا رو 10 م میوت میده بعد منی که نه کل کردم نه چیزی رو میوت داده به دلیل ایجاد کل ! /DETS کل حساب میشه ؟؟ در ضمن اینا اعتراض دارن به تایم جیل یه نفر خا مشکلی دارین بیاین سایت چرا چتو شلوغ میکنید ! درخواست انرنک و میوت تایم بالا این پلیر هارو دارم! اگه قرار اینجوری باشه ما رفتیم باو سرور ارزونی خودتون @AraZel فقط و فقط این ادمین این پستو برسی کنه! @.Armin.[N] این پلیر حتی واسه زونم داره با من کل میکنه! اینم مدرک : @AraZel
ارسالهای توصیه شده