.[H]aj_[E]rFaN. 3 ارسال شده در چهارشنبه در 07:40 درود 😄 این دو پلیر که میگن ما پرو پلیریم و هی میگن DUEL DUEL چه خوب چیتارو میشناسن و خودشون به دلیل چیت بارها بن شدن زیبا نیست ؟! _( خلاصه کلام اینه که اگه کسی که هی تقاضای Duel میکنه و تازه پلیر سمپ هست بدونید چیزی جز چیت نداره و به خودتون امید داشته باشید :) )_ @SilVeR.ShaDeS @EsQuiRe @professional ( اسکی از Mamad Lucifer ) 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G].ManipulatoR.[C] 30 ارسال شده در چهارشنبه در 08:09 عرفان جان ول کن اینا رو چند تا بچه سال ریختن سمپ نمیخوام کل کنم ولی کاری داشتید تی ای باشید آقای امیر آموزش آموزش گیمر. ساعت ۵ نمیای تی ای پسرم ؟ =))))) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SilVeR.ShaDeS 45 ارسال شده در چهارشنبه در 08:13 در 3 دقیقه قبل، [G].MrHerCUle.[C] گفته است : عرفان جان ول کن اینا رو چند تا بچه سال ریختن سمپ نمیخوام کل کنم ولی کاری داشتید تی ای باشید آقای امیر آموزش آموزش گیمر. ساعت ۵ نمیای تی ای پسرم ؟ =))))) بچه جون تو اول برو صداتو اوک کن 13سال بیشتر سن نداری دیشب اومدی کال واتس داری جیغ میزنی😂 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G].ManipulatoR.[C] 30 ارسال شده در چهارشنبه در 08:14 همین الان میای تی ای بچه سال 😂😂 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G].ManipulatoR.[C] 30 ارسال شده در چهارشنبه در 08:14 منتظر ام به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G].ManipulatoR.[C] 30 ارسال شده در چهارشنبه در 08:15 من تی ای ام ها عزیزم نمیخوای بیای ؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.FanTom. 5 ارسال شده در چهارشنبه در 08:18 در 3 دقیقه قبل، SilVeR.ShaDeS گفته است : بچه جون تو اول برو صداتو اوک کن 13سال بیشتر سن نداری دیشب اومدی کال واتس داری جیغ میزنی😂 گل پسر تو که تخم تی اس اومدن هم نداشتی ی ثانیه اومدی و بدو رفتی چی میگی. #پلیز زیر باش #ساعت 5 تی اس به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G].ManipulatoR.[C] 30 ارسال شده در چهارشنبه در 08:20 بیا تی ای عزیز به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G].ManipulatoR.[C] 30 ارسال شده در چهارشنبه در 08:20 #Gaming 2. عزیز به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.[H]aj_[E]rFaN. 3 ارسال شده در چهارشنبه در 09:02 در ۱ ساعت قبل، .[H]aj_[E]rFaN. گفته است : درود 😄 این دو پلیر که میگن ما پرو پلیریم و هی میگن DUEL DUEL چه خوب چیتارو میشناسن و خودشون به دلیل چیت بارها بن شدن زیبا نیست ؟! _( خلاصه کلام اینه که اگه کسی که هی تقاضای Duel میکنه و تازه پلیر سمپ هست بدونید چیزی جز چیت نداره و به خودتون امید داشته باشید :) )_ @SilVeR.ShaDeS @EsQuiRe @professional ( اسکی از Mamad Lucifer ) یکی یه عکس از بن لیست بده 😞 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EsQuiRe 6 ارسال شده در چهارشنبه در 09:20 در 1 ساعت قبل، .[H]aj_[E]rFaN. گفته است : درود 😄 این دو پلیر که میگن ما پرو پلیریم و هی میگن DUEL DUEL چه خوب چیتارو میشناسن و خودشون به دلیل چیت بارها بن شدن زیبا نیست ؟! _( خلاصه کلام اینه که اگه کسی که هی تقاضای Duel میکنه و تازه پلیر سمپ هست بدونید چیزی جز چیت نداره و به خودتون امید داشته باشید 🙂 )_ @SilVeR.ShaDeS @EsQuiRe @professional ( اسکی از Mamad Lucifer ) تا دیروز زیر دست من بودی بچه سال اگه احساس شاخی میکنی duel میدم منو بازی نشون میدم فیلمم میگیرم 😃 تا لحظاتی دیگر خدا نگه دار به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.[H]aj_[E]rFaN. 3 ارسال شده در چهارشنبه در 09:24 در 2 دقیقه قبل، EsQuiRe گفته است : تا دیروز زیر دست من بودی بچه سال اگه احساس شاخی میکنی duel میدم منو بازی نشون میدم فیلمم میگیرم 😃 تا لحظاتی دیگر خدا نگه دار Akh Akh من زیر دستت بودم ؟xD اخه کی اومدی تو هنوزم پستایی که گذاشتی هست و .. Duel که چه عرض کنم بن شما روزانه شده به دلیل چیت و .. خداوکیلی نمیدونم چه رویی دارید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G]aMiN[C] 5 ارسال شده در چهارشنبه در 12:41 در 3 ساعت قبل، EsQuiRe گفته است : تا دیروز زیر دست من بودی بچه سال اگه احساس شاخی میکنی duel میدم منو بازی نشون میدم فیلمم میگیرم 😃 تا لحظاتی دیگر خدا نگه دار تو خودت زیر دست یکی دیگه ای به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MoHaMaD_MaHDi 25 ارسال شده در چهارشنبه در 13:06 پست ب دلیل بالا آوردن تاپیک بی مورد بسته میشود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر