Araash ارسال شده در 19 خرداد، 1398 ارسال شده در 19 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: SiJaL نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:ProGamer18 نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :RezaBaLcK va ... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner (xD) مدارک شکایت: توضیحات: واقعا متاسفم که کیف داشتم افتاد دنبالم با ( Owner Mode) داشت دمیج میداد که فیلم هست اگه بخواین میزارم. بعدش دید نمیتونه بکشه منو کیک داد الکی ( درخواست انرنک همیشگی بهم ریختن نظم سرور) واثعا متاسفم برای همچین اونری !
DrError مهمان ارسال شده در 19 خرداد، 1398 ارسال شده در 19 خرداد، 1398 درود. ? منتظر ارسال مدرک از سوی ادمین خاطی ( @ProGamer18 ) طی 24 ساعت اینده هستیم.
[LS].MKA83 ارسال شده در 19 خرداد، 1398 ارسال شده در 19 خرداد، 1398 سلام خدمت مدیریت سرور و سایت این owner بیش از ۱۰ تا شکایت ازش شده است و این ها هم کافیست تا آنرنک شود . ( شکایت هایی که از ایشان شده است ، مجازات ساده مانند jali و mute و.... نداشته است . شکایت هایی که مجازات بعضی از آنها بن از سرور و سایت است و حالا هم این مورد ) لطفا رسیدگی شود با تشکر ( من نمیخوام با ایشون و دوستانش دشمنی ایجاد کنم . چیزی که من و خیلی ها میخوایم این است که سرور به دست افراد درست و دلسوز به همه پلیرا بیوفتد ☺☺) اگه قبول داری لایک کن ?? 1
DrError مهمان ارسال شده در 20 خرداد، 1398 ارسال شده در 20 خرداد، 1398 درود. ? ادمین خاطی ( @ProGamer18 ) به دلیل ابیوس های مکرر در سرور به مدت 24 ساعت انرنک شد. ⚠️ ادمین ( @ProGamer18 ) تکرار ابیوس های شما موجب تایم بیشتری برای انرنک میشود. ✔️ موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده