FeLiX 2 ارسال شده در 19 خرداد 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.M].FeLiX]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:amir_salar نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ---------------- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ادمین مدارک شکایت: توضیحات:خودتون تو تصویر مشاهده کنید ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DrError مهمان ارسال شده در 20 خرداد 1398 درود. ? منتظر ارسال مدرک از سوی ادمین خاطی ( @amir_salar ) طی 24 ساعت اینده هستیم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MKA83 39 ارسال شده در 20 خرداد 1398 در 13 ساعت قبل، DrError گفته است : درود. ? منتظر ارسال مدرک از سوی ادمین خاطی ( @ProGamer18 ) طی 24 ساعت اینده هستیم. سلام ولی ادمینی که ازش شکایت شده amir_salar هست نه progamer18 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hosein 28 ارسال شده در 21 خرداد 1398 در 20 ساعت قبل، DrError گفته است : درود. ? منتظر ارسال مدرک از سوی ادمین خاطی ( @ProGamer18 ) طی 24 ساعت اینده هستیم. مثله اینکه این ادمین DrError نمیخواد از ما دس بر داره بابا مشکلت با من چیه تو؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_AmirSalar_ 90 ارسال شده در 21 خرداد 1398 من مدرک ندارم ولی هرچی بوده یه توهینی کردی دیگه مرض که ندارم الکی muteبدم من دوست ندارم الکی کسی رو mute-jail-و... بدم همین به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FeLiX 2 ارسال شده در 22 خرداد 1398 پیگیری شه این ادمین باید انرنک شه همینطور که میبینید مدرک نداره !! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DrError مهمان ارسال شده در 23 خرداد 1398 درود. ? ادمین خاطی 1 اخطار دریافت کرد. ✔️ موضوع رسیدگی و بسته شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر