Whale ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]UlTiMaTe[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Miss.Fati نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : [G]AFD[C] رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Falcon مدارک شکایت: توضیحات: درود من در چت fc کلن ما فحاشی کردم به ایشون با spy دیده من رو vac ban داده 1
[FB].Ario ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 در 20 دقیقه قبل، [G]UlTiMaTe[C] گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]UlTiMaTe[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Miss.Fati نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : [G]AFD[C] رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Falcon مدارک شکایت: توضیحات: درود من در چت fc کلن ما فحاشی کردم به ایشون با spy دیده من رو vac ban داده کار ایشون درست بوده شما نباید فحاشی میکردید این شاید میتوانید نمونه ای باشد که دیگه فحاشی نکنید اونم به.falcon.✓
Whale ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 این ادمین با 3 روز تایم پلی شده فالکون الان باید چه کرد؟ 1
[FB].Ario ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 در هم اکنون، [G]UlTiMaTe[C] گفته است : این ادمین با 3 روز تایم پلی شده فالکون الان باید چه کرد؟ الان باید گفت که ایشون اندازه موی سره شما سمپ بوده
[FB].Ario ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 در 4 دقیقه قبل، [G]AFD[C] گفته است : فحاشی تو fc مشکلی نداره تو /w /pm /fc همه جا به رنک بالا حساب میشه اونم فالکون فک کن اوه اوه اونم تو /fc?
Whale ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 در 1 دقیقه قبل، EsQuiRe گفته است : تو /w /pm /fc همه جا به رنک بالا حساب میشه اونم فالکون فک کن اوه اوه گفتم شما دخالت کنی؟
[FB].Ario ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 در هم اکنون، [G]UlTiMaTe[C] گفته است : گفتم شما دخالت کنی؟ xD (=?
Whale ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 اندازه گوریل هایی که به شما ست داده سمپ بوده !
[FB].Ario ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 در هم اکنون، [G]UlTiMaTe[C] گفته است : اندازه گوریل هایی که به شما ست داده سمپ بوده ! گوریل هایه من باگ شده بود و با برسی این فالکون پس داده شد
Whale ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 در هم اکنون، EsQuiRe گفته است : گوریل هایه من باگ شده بود و با برسی این فالکون پس داده شد اها
[FB].Ario ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 در 4 دقیقه قبل، [G]UlTiMaTe[C] گفته است : اها و اینکه ادمین Spy گزاشتن برا همین موقع ها
Whale ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 پست رو ببندید ادمین من unvac شدم
DieEmpty ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1400 با سلام در شکایتی که به شما مربوط نمی شود دخالت نکنید موضوع در تی اس حل شد بسته شد
ارسالهای توصیه شده