[pG]JeSTeR ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1400 نام کسی که شکایت دارد : [pG]JeSTeR نام کسی که از ان شکایت دارد : [G]Slayer[C] رنک ادمین : AdminStaff مدرک : https://s19.picofile.com/file/8432116942/sa_mp_091.png توضیح : من به سرور وارد شدم دیدم Zone بانکه رفتم داخل به چند نفر تیر اندازی کردم و یه دفعه Jail شدم گفتن همکاری کردی ولی من اصلا نمیدونستم که با کی همکاری کردم پرسیدم گفت با یک نفر با اسم [PD]RKO همکاری کردم که اصلا نمیدونم کی هست یه چیزی به این بگید من واقعا پشمام ریخته
DieEmpty ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1400 با سلام و درود و ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما مدرک شکایت نادرست است لطفا مدارک را مجددا اپلود کنید با تشکر love is allah 2 2
SlayeR. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1400 به نام خداوند خالق ذره ای اتم انشالله نماز روزه هایتان قبول درگاه الهی واقع شوند لینک شما مورد قبول نیست و مشکل دارد لطفا دوباره مدرک خود رو اپلود کنید با تشکر الله مولی الذین آمنوا وان الکافرین لا مولی لهم خداوند یار و رفیق کسانی است که ایمان اوردند و کافرین هیچ یار و یاوری ندارند پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند: (يا علي) دوست نمي دارد تو را مگر شخص حلال زاده و دشمن نمي دارد تو را مگر کسي که ولادتش ناپاک باشد. 3 2
SlayeR. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1400 انشالله این صحبت درس عبرتی برای کسانی که کفر میگویند باشد ❤️ @[pG]JeSTeR مدرک رو دوباره ارسال کنید 1
[G][aryo]__0z..x0[C] ارسال شده در 9 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 1400 زمان شما برای رسوندن مدرک به پایان رسیده لطفا قبل از انجام شکایت مدرک را کامل و صحیح آماده کنید و سپس اقدام به شکایت کنید موضوع به علت عدم وجود مدارک بسته شد 2 2
ارسالهای توصیه شده