[pG]JeSTeR ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1400 نام کسی که شکایت دارد : [pG]JeSTeR نام کسی که از ان شکایت دارد : [G]Slayer[C] رنک ادمین : AdminStaff مدرک : توضیح : با سلام و عرض تبریک ماه مبارک رمضان من با زبونه روزه اومدم دارم سمپ پلی میدم یه دفعه این ادمین با تانک بهم حمله کرد از این که چند بار Cuff اش کردم خیلی عصبی بود واسه همین Abuse کرد خدایی عصابتون رو کنترل کنید برای شما زشته ولی اگه قانون جدید اومده که میشه با تانک پلیرارو کشت بگید ماهم بدونیم یا حق :))
SlayeR. ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1400 در 1 ساعت قبل، [pG]JeSTeR گفته است : نام کسی که شکایت دارد : [pG]JeSTeR نام کسی که از ان شکایت دارد : [G]Slayer[C] رنک ادمین : AdminStaff مدرک : توضیح : با سلام و عرض تبریک ماه مبارک رمضان من با زبونه روزه اومدم دارم سمپ پلی میدم یه دفعه این ادمین با تانک بهم حمله کرد از این که چند بار Cuff اش کردم خیلی عصبی بود واسه همین Abuse کرد خدایی عصابتون رو کنترل کنید برای شما زشته ولی اگه قانون جدید اومده که میشه با تانک پلیرارو کشت بگید ماهم بدونیم یا حق :)) با سلام خوشحال هستم عرفان جان که به اسلام خوش اومدی و فهمیدی ته این خرافات جز پوچی نیس بنده راضی به مجازات هستم و هیچ دفاعیه ایی ندارم با تشکر ❤️ الله مولی الذین آمنوا وان الکافرین لا مولی لهم خداوند یار و رفیق کسانی است که ایمان اوردند و کافرین هیچ یار و یاوری ندارند 3
DieEmpty ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1400 با سلام یا من یقبل التوبه من عباده ای کسی که توبه را از بندگانش قبول می کند ادمین مربوطه انرنک و 60 مین جیل خواهد شد موضوع بسته شد 2
ارسالهای توصیه شده