[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]AmirKhan[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Ali.WinNer نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :all رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: توضیحات: درخواست مدرک دارم و در صورت نداشتن مدرک ان رنک کسی که با 7 ساعت time play و 5 اسکور میاد میشه سوپروایزر و نمیدونه cmd un ban clan چیه همینه
[G][aryo]__0z..x0[C] ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1400 ادمین خاطی 24 ساعت جهت آپلود مدرک مهلت دارد در صورت عدم انجام مجازات میشود 2
ReDHooD ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1400 در هم اکنون، [G][aryo]__0z..x0[C] گفته است : ادمین خاطی 24 ساعت جهت آپلود مدرک مهلت دارد در صورت عدم انجام مجازات میشود مدرک در کیل لیست موجوده کلن Gc کیل میدن هرکیو به جز خودشون مدرک بیشتر میخوایی بزارم؟ از کیل لیست های پلیر و خودم یک دونه Gc کیل نشده
[G][aryo]__0z..x0[C] ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1400 در 1 دقیقه قبل، ReDHooD گفته است : مدرک در کیل لیست موجوده کلن Gc کیل میدن هرکیو به جز خودشون مدرک بیشتر میخوایی بزارم؟ از کیل لیست های پلیر و خودم یک دونه Gc کیل نشده در پستی که به شما مربوط نمیشه دخالت نکنید 2 1
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1400 با سلام بنده شکایت پس میگیرم خود ModirKol محترم رسیدگی کردن @PriCe ان بن شدم.
Ali ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1400 درود. تا ۲۴ ساعت اینده تمام کسانی که بن شده اند انبن خواهند شد.بدرود
ارسالهای توصیه شده