RealSuperUser ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 نام شکایت کننده @rc_gamer نام فرد خاطی : در تصاویر هست نام ادمین خاطی : یادم نیست بن داد تو بن لیست هست توضیحات ایشون اومده به من حمله میکنه تازه من فایت ندادم تحدیدم میکنه چون خودتون گگفتید فایت نده منم گفتم منو نزنید من باگم حالا تازه تلبکار شده مدارک فقط داشته باشید که من بار ها گفتم باگم بازم حالیشون نیست اینجا تحدید کرده 100 میل بریز نفرستم مدرک اخه کشک چی؟؟؟؟ مدرک چی؟؟؟؟ اینجا ایشون دیده که من گفتم منو نزنید باگم
RealSuperUser ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 اقا دیگه خستم کردی با این سرورت میگی من چیترم ؟ باشه خودت ببین پیسیمو اگر ایدی انی دسک منو نزنی یعنی کاملا دروغ میگید همتون من نمفهمم چرا تهمت میزنید 431 957 695 ایدی انی دسکه همین الان وصل کن فایل بازیمو ببین دیگه تا ببینی چیتر نیستم حالم دیگه از این تهمتا داره بهم میخوره به جهنم به درک که نمیای انی دسک اعصابم داره بهم میریزه از دست شما ها میگیم چیتر نیستم میگید اره نیستی لگی فایت نده فایت نمیدم تهمت میزنن چه خخبرتونه؟
.WinstoN. ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 در 10 دقیقه قبل، rc_gamer گفته است : اقا دیگه خستم کردی با این سرورت میگی من چیترم ؟ باشه خودت ببین پیسیمو اگر ایدی انی دسک منو نزنی یعنی کاملا دروغ میگید همتون من نمفهمم چرا تهمت میزنید 431 957 695 ایدی انی دسکه همین الان وصل کن فایل بازیمو ببین دیگه تا ببینی چیتر نیستم حالم دیگه از این تهمتا داره بهم میخوره به جهنم به درک که نمیای انی دسک اعصابم داره بهم میریزه از دست شما ها میگیم چیتر نیستم میگید اره نیستی لگی فایت نده فایت نمیدم تهمت میزنن چه خخبرتونه؟ اولا به صورت صحیح شکایت کنید ! (طبق فرم) دوما ! شما چیتر هستید و جلوی 7 نفر از اهالی سرور نو دمیج روشن کردید ! و به مدت سه ساعت با اینکه ریلاگ میدادین باز هم نودمیج بودید! در پست های بعدی شکایت ام رو مطرح میکنم!
RealSuperUser ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 در 17 دقیقه قبل، FrankTenpenny گفته است : اولا به صورت صحیح شکایت کنید ! (طبق فرم) دوما ! شما چیتر هستید و جلوی 7 نفر از اهالی سرور نو دمیج روشن کردید ! و به مدت سه ساعت با اینکه ریلاگ میدادین باز هم نودمیج بودید! در پست های بعدی شکایت ام رو مطرح میکنم! ایدی انی دسک بزن ببین چیتر نیستم
RealSuperUser ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 در 25 دقیقه قبل، _Haj_ErFaN_ گفته است : درود . شما نباید iD , ip , Tabligh , و .. رو داخل سایت قرار بدید و در صورت نیاز . pc check توسط ادمین Manager به بالا انجام خواهد شد. و اینکه شما سعی کنید بیشتر شهروند سفید باشید تا از این مشکلات برای شما پیش نیاد . در صورت امکان بازی خود را پاک کنید و دوباره دانلود کنید تا بررسی کامل توسط ادمین مربوطه صبور باشید بدرود . سلام این نسخه که میخوام بریزم مشکلی نخواهد داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.WinstoN. ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 در 13 دقیقه قبل، rc_gamer گفته است : سلام این نسخه که میخوام بریزم مشکلی نخواهد داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطف کن نسخه خام و اصلی بازی رو بریزی که به مشکل نخوریم
RealSuperUser ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 در 5 دقیقه قبل، FrankTenpenny گفته است : لطف کن نسخه خام و اصلی بازی رو بریزی که به مشکل نخوریم از کجا بگیرم؟؟؟؟
.WinstoN. ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 در 4 دقیقه قبل، rc_gamer گفته است : از کجا بگیرم؟؟؟؟ https://cdn.0game.ir/dl1/compressed/Grand Theft Auto San Andreas_0Game.rar
RealSuperUser ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1400 در 24 دقیقه قبل، FrankTenpenny گفته است : https://cdn.0game.ir/dl1/compressed/Grand Theft Auto San Andreas_0Game.rar 500 مگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری