.WinstoN. ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1400 باسلام من یه ماشین Flash دارم که خاطرم نیست کجا پارک کردم. دوستان گفتن /FindCar بزن اما داخل مپ چیزی شبیه ایکون Save نیست. میشه بگید مشکل از کجاست ؟
[Gc]ArThuR ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1400 در در 29 اردیبهشت 1400 در 08:23، []WaltoN[] گفته است : باسلام من یه ماشین Flash دارم که خاطرم نیست کجا پارک کردم. دوستان گفتن /FindCar بزن اما داخل مپ چیزی شبیه ایکون Save نیست. میشه بگید مشکل از کجاست ؟ | درود | من ماشینتو اخرین بار جلو gs 2 دیدم و همونجام جا پارکش بود | اگه جاشو تغییر دادی و یادت نیست کجاست : | اول از همه با /carslot چک کن ببین هنوز ماشین رو داری یا نه | چون اگه کار اسلاتت تموم شده باشه ماشین تا زمانی که کار اسلات نخریدی قفل شده و نمیاد تو مپ | | بعد اگه دیدی کار اسلاتت اوکیه و ماشینو هنوز داری سی ام دی /towcar رو بزن ببین کجای مپ چه ماشینی توی مینی مپ تکون میخوره یعنی غیب میشه و دوباره میاد سر جاش | اخرین جایی که یادته ماشینو پارک کردیو برو و یه چک بکن 100 درصد همون جاییه که ماشینو بردی و /park زدی | اگه باز هم پیدا نشد باید بری سروغ باگ پارک/اسپاون ماشین | چند تا جا توی مپ هست که اگه ماشین یهو غیب شد از این مکانا توی مپ سر درمیاره _ رو به روی بانک _ کنار کمپ کلن GC |کنار لیموزین| _ کار شاپ | کنار جایی که پلاک یا رنگ ماشینو عوض میکنیم | _ روبه روی GS 2 _ نایت کلوپ | ticket | _ کازینو |پایین شهر مپ2| _ باربری |نزدیک فرودگاه| | اگرم باز پیداش نکردی احتمال داره که باگ شده باشی یبار بیا بیرون از سرور و دوباره برو تو | سی ام دی /findcar بعضی وقتا به خاطر شلوغی سرور کار نمیکنه توی یه جای خلوت بزن یعنی جایی که تو مینی مپ بازی ایکون ها دور باشن
Walton.2 ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1400 در 12 ساعت قبل، [G]ArThuR[C] گفته است : | درود | من ماشینتو اخرین بار جلو gs 2 دیدم و همونجام جا پارکش بود | اگه جاشو تغییر دادی و یادت نیست کجاست : | اول از همه با /carslot چک کن ببین هنوز ماشین رو داری یا نه | چون اگه کار اسلاتت تموم شده باشه ماشین تا زمانی که کار اسلات نخریدی قفل شده و نمیاد تو مپ | | بعد اگه دیدی کار اسلاتت اوکیه و ماشینو هنوز داری سی ام دی /towcar رو بزن ببین کجای مپ چه ماشینی توی مینی مپ تکون میخوره یعنی غیب میشه و دوباره میاد سر جاش | اخرین جایی که یادته ماشینو پارک کردیو برو و یه چک بکن 100 درصد همون جاییه که ماشینو بردی و /park زدی | اگه باز هم پیدا نشد باید بری سروغ باگ پارک/اسپاون ماشین | چند تا جا توی مپ هست که اگه ماشین یهو غیب شد از این مکانا توی مپ سر درمیاره _ رو به روی بانک _ کنار کمپ کلن GC |کنار لیموزین| _ کار شاپ | کنار جایی که پلاک یا رنگ ماشینو عوض میکنیم | _ روبه روی GS 2 _ نایت کلوپ | ticket | _ کازینو |پایین شهر مپ2| _ باربری |نزدیک فرودگاه| | اگرم باز پیداش نکردی احتمال داره که باگ شده باشی یبار بیا بیرون از سرور و دوباره برو تو | سی ام دی /findcar بعضی وقتا به خاطر شلوغی سرور کار نمیکنه توی یه جای خلوت بزن یعنی جایی که تو مینی مپ بازی ایکون ها دور باشن داداش دمت گرم ممنون مشکل از شلوغی ایکون بود مثلا از هر 5 بار ک میزنی یه بار نشون میده ایکون رو 1
Walton.2 ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1400 در 57 دقیقه قبل، Yasin101877 گفته است : سی ام دیش به دلیل شلوغی کار نمیکنه؟ صگ تو اون سرور میره که شلوغ بشه ؟ کیرم تو مغزت ناموصن داووووووش?? داداش کصمخ من میگم شلوغی آیکون : )
[Gc]Dariush ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1400 در 2 ساعت قبل، Yasin101877 گفته است : کیرم تو سطح مغزت داوووش ?? نمال
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری