_Nikolai ارسال شده در 21 خرداد، 1398 ارسال شده در 21 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:((kiarash_A..((x نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Wexypow نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) OWNER: مدارک شکایت:.... توضیحات:من به یک پلیسی گفتم CUF کن و قبول کرد و این ادمین پلیس بود و بدون هیچ دلیلی تلپورت می کنه پیش من و منو میکشه .. رسیدگی کنید ..با تشکر از شما .. خواهشمندم این پلیر را حتما مورد تنبیه قرار بدید . و مهم تر از همه (( ما هم در سرور حق پیشرفت داریم ))
WexyPow ارسال شده در 22 خرداد، 1398 ارسال شده در 22 خرداد، 1398 در 17 ساعت قبل، kiarash_A..((x)) گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:((kiarash_A..((x نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Wexypow نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) OWNER: مدارک شکایت:.... توضیحات:من به یک پلیسی گفتم CUF کن و قبول کرد و این ادمین پلیس بود و بدون هیچ دلیلی تلپورت می کنه پیش من و منو میکشه .. رسیدگی کنید ..با تشکر از شما .. خواهشمندم این پلیر را حتما مورد تنبیه قرار بدید . و مهم تر از همه (( ما هم در سرور حق پیشرفت داریم )) دوست عزیز اولا بنده چت شما رو نخونده بودم درضمن goto نبوده و بنده /bala زده بودم و شما هم پایین من بودید و من تا دیدمتون شمارو Kill دادم. دوما بدون ارائه مدرک لطفا هر مطلبی دستتون میاد نزارید موفق باشید.
DrError مهمان ارسال شده در 22 خرداد، 1398 ارسال شده در 22 خرداد، 1398 درود. مدرک شکایت خود رو طی 24 ساعت اینده در تاپیک قرار دهید. در غیر اینصورت شکایت شما بسته میشود.
DrError مهمان ارسال شده در 23 خرداد، 1398 ارسال شده در 23 خرداد، 1398 موضوع به دلیل نداشتن مدرک کافی قابل پیگیری نمیباشد.
ارسالهای توصیه شده