[FB].Ario ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @GliMmeR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Nima نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @A[M]iR مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: .... رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: None مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/aim_nima-1_hrbp.m4v/ توضیحات: با سلام و درود ! چیت Lag.Cs که میتونه به من Dmg بده ولی من به اون نه + Aim بهDmg دادن دقت کنید نمی زنه ولی میزنه عادی نیست بدرود ادمین مربوطه: @_Haj_ErFaN_ 1
.FanTom. ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1400 در 1 ساعت قبل، .EsQuiRe گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @GliMmeR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Nima نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @A[M]iR مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: .... رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: None مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/aim_nima-1_hrbp.m4v/ توضیحات: با سلام و درود ! چیت Lag.Cs که میتونه به من Dmg بده ولی من به اون نه + Aim بهDmg دادن دقت کنید نمی زنه ولی میزنه عادی نیست بدرود ادمین مربوطه: @_Haj_ErFaN_ وااااااااااخ #سطح سطح وقتی پایین باشه از اتو ۲ ۲ استفاده میکنن عزیزم اتو ۲ ۲ نزن یا میزنی نیا سایت و از کسی شکایت نکن الان خودت بن میشی. به قول آقا عباس بچه های GC امام میفرماید: خداوند همه ما را آدم کند. @ArKadaSh 2
.FanTom. ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1400 راستی عجیجم ایمت هم افتاده به نظر من یه چند روزی با مولتیت بیا شو خوش جون دل @ArKadaSh 1
MohammadRostami ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1400 ببین عزیزم اول اینکه هزار بار گفتی چی میزنی که دمیج نمیخوری من هیچی نمیزنم موقعی که همراه دویدن اسپیس هم بگیری سرعت اسکینت دو برابر میشه و خیلی کم دمیج میخوره.درضمن باید خیلی تمرین کنی که هم اسپیس بگیری و هم بتونی همزمان تیر بزنی.این باگ هم دوست خوبم نیما ترول بهم یاد داده.بدرود. ? 1
[FB].Ario ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1400 در 18 دقیقه قبل، _Haj_ErFaN_ گفته است : با سلام . لطفا در کل کل در انجمن بپرهیزید و تا بررسی و رسیدگی موضوع توسط ادمین ها صبور باشید. ضمن اینکه در فیلم خود لطفا از پینگ پلیر هم مدرکی قرار بدید من اگه پینگم ضعیف باشه دمیج نمیشم ولی میشدم و اگه ایشون پیگشون ضعیف باشه نمیتونن به من دمیم بدن 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری