ALiDyNaMiC ارسال شده در 4 خرداد، 1400 ارسال شده در 4 خرداد، 1400 شاکی : @.KinGNiGhT. خاطی : @price_sh یا همون @[G]TaHa_Sh[C] شاهدان : All مدارک : توضیحات : ایشون در چت پابلیک شماره داده چه این کار ADV BaN داره ! درخواست BaN !
[Gc]Dariush ارسال شده در 4 خرداد، 1400 ارسال شده در 4 خرداد، 1400 معلومه که کل کل بوده کی تبلیغ جایی رو با فحش میکنه؟
.WinstoN. ارسال شده در 4 خرداد، 1400 ارسال شده در 4 خرداد، 1400 در 5 ساعت قبل، AFD گفته است : معلومه که کل کل بوده کی تبلیغ جایی رو با فحش میکنه؟ منم سر کل کل اینستامو دادم بن شدم دوست عزیز
[Gc]Dariush ارسال شده در 4 خرداد، 1400 ارسال شده در 4 خرداد، 1400 در 28 دقیقه قبل، FrankTenpenny گفته است : منم سر کل کل اینستامو دادم بن شدم دوست عزیز اولن اینکه من دوست شما نیستم دوم اینکه من تو چت شما کل کلی ندیدم 3
ReDHooD ارسال شده در 4 خرداد، 1400 ارسال شده در 4 خرداد، 1400 در 23 دقیقه قبل، AFD گفته است : اولن اینکه من دوست شما نیستم دوم اینکه من تو چت شما کل کلی ندیدم آقای نسبتا محترم ، بزار روال خودش رو طی کنه آدم هرجا دخالت نمیکنه تو هر پستی ، هرکس ADV کرده میتونه جواب بده درضمن مگه هرکس تو کل کل شماره بده روال عادی طی نمیکنه ؟! 1
[G]Taha_Sh[C] ارسال شده در 4 خرداد، 1400 ارسال شده در 4 خرداد، 1400 در 13 ساعت قبل، .KinGNiGhT. گفته است : شاکی : @.KinGNiGhT. خاطی : @price_sh یا همون @[G]TaHa_Sh[C] شاهدان : All مدارک : توضیحات : ایشون در چت پابلیک شماره داده چه این کار ADV BaN داره ! درخواست BaN ! سلام مگه هرکس sh داره منم نام اکانته من [G]TaHa_Sh[c] بوده 1
[G]Taha_Sh[C] ارسال شده در 4 خرداد، 1400 ارسال شده در 4 خرداد، 1400 به دلیل نداشتن مدرک بیشتر درخواست بستن این پست هستم
[Gc]Dariush ارسال شده در 5 خرداد، 1400 ارسال شده در 5 خرداد، 1400 در 10 ساعت قبل، ReDHooD گفته است : آقای نسبتا محترم ، بزار روال خودش رو طی کنه آدم هرجا دخالت نمیکنه تو هر پستی ، هرکس ADV کرده میتونه جواب بده درضمن مگه هرکس تو کل کل شماره بده روال عادی طی نمیکنه ؟! به شما مربوط نمیشه
hosseinziro ارسال شده در 5 خرداد، 1400 ارسال شده در 5 خرداد، 1400 در 7 ساعت قبل، [G]TaHa_Sh[C] گفته است : به دلیل نداشتن مدرک بیشتر درخواست بستن این پست هستم نمیخواد زور بزنی این اک دوم خودته شماره که رو این اکانتته چک میشه و همه شمارههایی که روش بوده نشون میده واینکه اگه شماره چنچ بدی تو Cplog میوفته دوست عزیز بدرود!
[G]Taha_Sh[C] ارسال شده در 5 خرداد، 1400 ارسال شده در 5 خرداد، 1400 در 4 ساعت قبل، hosseinziro گفته است : نمیخواد زور بزنی این اک دوم خودته شماره که رو این اکانتته چک میشه و همه شمارههایی که روش بوده نشون میده واینکه اگه شماره چنچ بدی تو Cplog میوفته دوست عزیز بدرود! لطفا ایمل و شماره چک کنین ممنون
[G]Taha_Sh[C] ارسال شده در 5 خرداد، 1400 ارسال شده در 5 خرداد، 1400 در 4 ساعت قبل، hosseinziro گفته است : نمیخواد زور بزنی این اک دوم خودته شماره که رو این اکانتته چک میشه و همه شمارههایی که روش بوده نشون میده واینکه اگه شماره چنچ بدی تو Cplog میوفته دوست عزیز بدرود! و همچنین این پست به شما مربوط نمیشه پس دکمتان را بزنید
ALiDyNaMiC ارسال شده در 5 خرداد، 1400 سازنده ارسال شده در 5 خرداد، 1400 در 11 ساعت قبل، [G]TaHa_Sh[C] گفته است : سلام مگه هرکس sh داره منم نام اکانته من [G]TaHa_Sh[c] بوده ADV که خورد میفهمیم مال کی بوده =(
[G]Taha_Sh[C] ارسال شده در 5 خرداد، 1400 ارسال شده در 5 خرداد، 1400 در 9 ساعت قبل، .KinGNiGhT. گفته است :
amirmohamaddf ارسال شده در 6 خرداد، 1400 ارسال شده در 6 خرداد، 1400 خواهش میکنم اگه میخوای بازی کنی چین نزن مگرنه یه فیلمم از چیتت میزارم دیگه خودت بدونی و خودت
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری