SawnBaz ارسال شده در 7 خرداد، 1400 ارسال شده در 7 خرداد، 1400 سلام به همه دوستان عزیز.تیم مدیریت سرور اگر میشه هرچه سریعتر باگ های آنتی چیت رو درست کنین.این همه تهمت چیت زدن بخاطر باگ های آنتی چیت حق پلیر نیست. امروز وسط ایونت من دو بار به خاطر باگ های آنتی چیت کیک شدم و ادمین قصد بن کردن من رو داشت! با تشکر
[Gc]ArThuR ارسال شده در 7 خرداد، 1400 ارسال شده در 7 خرداد، 1400 در 2 ساعت قبل، ALPHA[P] گفته است : سلام به همه دوستان عزیز.تیم مدیریت سرور اگر میشه هرچه سریعتر باگ های آنتی چیت رو درست کنین.این همه تهمت چیت زدن بخاطر باگ های آنتی چیت حق پلیر نیست. امروز وسط ایونت من دو بار به خاطر باگ های آنتی چیت کیک شدم و ادمین قصد بن کردن من رو داشت! با تشکر |درود بات آنتی چیت سرور در صورت مشاهده ی موارد مشکوک از پلیر های سرور اونارو رو کیک میده برای مثال : سرعت زیاد و پیش از حد یک ماشین که بدون استفاده از چیت اسپیدهک قابل اجرا و گاها شده با تان پلیر رو به خاطر سرعت زیادش کیک بده همچنین در صورت بن شما میتوانید در انجمن یک پست شکایت بزارید طبق قوانین سرور در صورتی که ابیوز و یا چیتی مشاهده بشه مجازات خودش رو در پی داره
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری