RealSuperUser ارسال شده در 12 خرداد، 1400 ارسال شده در 12 خرداد، 1400 با سلام خدمت ادمین محترم؛ عرض کنم که مشکلی که در سرور دارم این هست که وقتی پلیس هستم به زور کیل میدم ولی وقتی دزد هستم به راحتی کیل میدم درخواست پی سی چک لطفا یک سایت برای قرار دادن ایدی تلگرام درست کنید؛ تا امن تر مشکل حل شود با تشکر فراوان
[FB].Ario ارسال شده در 12 خرداد، 1400 ارسال شده در 12 خرداد، 1400 در 2 ساعت قبل، rc_gamer گفته است : با سلام خدمت ادمین محترم؛ عرض کنم که مشکلی که در سرور دارم این هست که وقتی پلیس هستم به زور کیل میدم ولی وقتی دزد هستم به راحتی کیل میدم درخواست پی سی چک لطفا یک سایت برای قرار دادن ایدی تلگرام درست کنید؛ تا امن تر مشکل حل شود با تشکر فراوان سلام و درود پی سی چک شما باید از کسی که شکایت دارید فیلم داشته باشید و اینکه اون فیلم رو با توجه به قوانین سایت در تاپیک جدید شکایت از پلیر یا ادمین با توجه با فورم شکایت کنید
RealSuperUser ارسال شده در 12 خرداد، 1400 سازنده ارسال شده در 12 خرداد، 1400 در 7 دقیقه قبل، .EsQuiRe گفته است : سلام و درود پی سی چک شما باید از کسی که شکایت دارید فیلم داشته باشید و اینکه اون فیلم رو با توجه به قوانین سایت در تاپیک جدید شکایت از پلیر یا ادمین با توجه با فورم شکایت کنید درود؛ پی سی چک خودمو میگم که فایل هام چک شود با تشکر؛
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری