[Gc]ArThuR ارسال شده در 15 خرداد، 1400 ارسال شده در 15 خرداد، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]ArThuR[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد : @R[A]S[A]._.TN نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Ss رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : No Rank مدارک شکایت: توضیحات: اوه اوه چه بی تر ادب : ( مگه اصلا چیزی اون تو داری تو ؟ داشتی که با هلی بالا کوه نبودی xD @Er[F]aN 5
[Gc]ArThuR ارسال شده در 15 خرداد، 1400 سازنده ارسال شده در 15 خرداد، 1400 در 16 دقیقه قبل، R[A]S[A]._.TN گفته است : هووووش یواش برو میترکی! اول به این عکسا زوم کن بعد زر بزن ; ] | درود | بی احترامی به پلیر تو انجمن ؟؟؟ | ایجاد کل مکرر جناب ؟ | ضمن اینکه این اس اسارو منم دارم پسر خوب منتهی شما شروع کردین مام گفتیم بسمه الله حالا چیزی نشده پسر خوب یه چن ام میوت میشی که یادت باشه به بزرگترت احترام بزاری البته جدا از فحشایی که خوردی .
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 16 خرداد، 1400 ارسال شده در 16 خرداد، 1400 راسا کیه این کی اومد زبون باز کرد اینا هم دارن یاد میگیرنا شاخ شدن xD 1
GELADIATOR ارسال شده در 16 خرداد، 1400 ارسال شده در 16 خرداد، 1400 در ۱ ساعت قبل، R[A]S[A]._.TN گفته است : راسا کیه مرد حسابی!؟ رسا نه راسا ! ترو خدا نخندونین بیاین برین اول سواد یاد بگیرین بعد بیاین واس ما زرررر بزنین ! من تو پسته خودم عکسو اشتباهی نوشته بودم کس شما هی دندون سفید کردین واس ما الان خودتم که یه رسا رو نتونستی بنویسی وای دلم داش بیا برووو کشکتو بساب! ? عزیز اگر یکم احساس میکنی شاخی بیا Ts مشکلتون حل کن ببینیم اونجام شاخی یا فقط چت شاخی! یاعلی خداحافظ. 1
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 16 خرداد، 1400 ارسال شده در 16 خرداد، 1400 در 1 ساعت قبل، R[A]S[A]._.TN گفته است : راسا کیه مرد حسابی!؟ رسا نه راسا ! ترو خدا نخندونین بیاین برین اول سواد یاد بگیرین بعد بیاین واس ما زرررر بزنین ! من تو پسته خودم عکسو اشتباهی نوشته بودم کس شما هی دندون سفید کردین واس ما الان خودتم که یه رسا رو نتونستی بنویسی وای دلم داش بیا برووو کشکتو بساب! ? اخه خارکسه تو کی ک بخوام بهت هویت بدم؟ xD من همیشه Ts حرف میزنم ن تو چت مث تو شاخم xD خب شاخت نکنم یکم دیگه میام سرور با کیر بالا سرت 1
[Gc]ArThuR ارسال شده در 16 خرداد، 1400 سازنده ارسال شده در 16 خرداد، 1400 در 21 دقیقه قبل، R[A]S[A]._.TN گفته است : جناب عرفان به اسکرین های منم توجه کنید مگه من پخمم فقط منو میوت کدردید ارتور هم به من فوحش داده لطفا اونم میوت کنید. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD=) نوش
ارسالهای توصیه شده