DrError مهمان ارسال شده در 23 خرداد، 1398 ارسال شده در 23 خرداد، 1398 شما اجازه کیک هلپر رو ندارید. 2- شکایت های انجمن رو چک کنید تا مشاهده کنید چندین شکایت از /Blow شما شده است 3- /Blow که میگید قبلا از اینکه شما به بنده یاد بدید من خودم تست کردم و این اتفاق نمی افتد و با 2 تا پلیر کیل میشود. شما شکایت کردید و مواردی که موجب بن و انرک شما شده بود را گفتیم. در پست اسپم نکنید تا توسط تیم مدیریت برسی شود
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 1 من با ata بهسم شد price اومده منو کیک میده یعدی ata هلپره هر کاری میتونه کنه؟ بیا کم مونده ali dj به ما بگه no dmgت داری خود خودت که سوبیت داری اقای حسام تا جایی که من میدونم ایشون هی داره پلیر هارو فراری میده الکی بن میده انرنک میده من خواب بودم نتوستم مدرک بزارم ایشون الکی میگه انرنک داره توهمت no dmg میزنه من حاضرم حسام pc چکم بده بدرود
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 وای بر ارنا بر ادمینی چون علی دج گرفتار شد
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 این علی دج خیلی abousمیکنه من دیدم الکی بن داده سکور ست میدی
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 اگه میخواین از ادمین خود حمایت کنید بگید کارش درست بوده بگو ما وقتمون رو الکی هدر ندیم و از اینجا بریم
DrError مهمان ارسال شده در 23 خرداد، 1398 ارسال شده در 23 خرداد، 1398 پلیر عزیز، شما اجازه کیک کردن هلپر سرور رو ندارید. بنده هرکسی رو که انرنک و بن و ... حتما دلیل داشته و درست بوده است، بنده 8 سال هست ادمین هستم و چنین مشکلاتی پیش نیامده است. شما ابیوس کردید و باید انرنک شوید. از اسپم کردن بیجا خود داری کنید.
HajAta ارسال شده در 23 خرداد، 1398 ارسال شده در 23 خرداد، 1398 من تو این چند سال ندیدم علی دیجی Abuse کنه :/
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 ali dj bahs ine ke man ban shodam unrnak be derak
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 به خودت این همه مقرور نباش ارنا 4ساله رانه بد تو 8 ساله پلی دادی
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 لاف نزن بزار مدیران تصمیم بگیرند
MaGnoS ارسال شده در 23 خرداد، 1398 ارسال شده در 23 خرداد، 1398 اگه علی دی جی رنک داره چنج تا دلیل داره 1_ حتما لیاقتشو داره 2_ بهترین تصمیم هارو میگیره 3_مدیرین انتخابش کردن 4_ابیوز نکرده 5_ مدیریتش عالیه شما نمیتوانید به تصمیمات مدیرین بی توجه ی و حتا بگید اشتباهه بارها و بار ها دیده شده که شما ابیوز کرده اید و حتما مدیریت صلاح دیدن که شما بن شید در قوانین سرور هم اومده که شما باید به تصمیم مدیرین احترام بگذارید شما اونر عزیز لطفا قوانین رو نقض نکنید و تو سایت هم فحش ندید 1
HajAta ارسال شده در 23 خرداد، 1398 ارسال شده در 23 خرداد، 1398 در ۱ ساعت قبل، HajATA گفته است : من تو این چند سال ندیدم علی دیجی Abuse کنه ? راست میگم ?
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 موندم شما چرا دخالت میکنین من گفتم شما ss abous دارید من خودم دارم به موقعش به حسام میدم
DrError مهمان ارسال شده در 23 خرداد، 1398 ارسال شده در 23 خرداد، 1398 درود. با صحبت هایی که با تیم استف شد، شما رو میبخشیم. اما به 2 شرط: 1- دیگه تو سرور فحاشی سطح بالا نداشته باشید ( در صورت مشاهده فحاشی های سطح بالا، شما علاوه بر Mute تایم بالا شما جریمه سنگین هم خواهید شد. ) 2- عدم استفاده از چیت که خلاف قوانین سرور میباشد ( در صورت مشاهده و یا گزارش بن خواهید شد. ) ⚠️ نکته: این موضوع ها فقط برای انبن شما از سرور میباشد و مربوط به انرنک نمیباشد. علت بالا بودن تایم انرنک شما به دلیل تکرار ابیوس های گذشته بوده است و بنده که گفتم 2 روز مال 2 یا 3 شکایت بوده است. اکانت ProGamer18 اکنون انبن میباشد. @ProGamer18 شما اکنون انبن هستید. انشالله دیگر شکایتی از شما پلیر عزیز در انجمن نشود.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری