Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 ارسال شده در 23 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: ProGamer18 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Drerror نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : supervisor مدارک شکایت: توضیحات: با سلام یک شما -- ادیت شده توسط تیم مدیریت -- بی دلیل بن 2 من تا شب بیدار بودم شکایت اینارو جواب میدادم نباید تا ساعت 11 خواب باشم خوب اومدم دیدم همه شکایتام بی مدرک مونده اومدم تو بازی دیدم 72ساعت انرنک کرده ینی 3روز بن دیدم اومده نمیدونم به دلیل چی زده 4روز بن داده درخواست انبن و انرنک ایشون من توهین کرده باشم بن نداره mute داره
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 http://uupload.ir/files/nk59_sa-mp-254.png
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 دلیل نمیشه رنکش بالاس بیاد همه کار کنه
DrError مهمان ارسال شده در 23 خرداد، 1398 ارسال شده در 23 خرداد، 1398 درود. شما به 2 دلیل بن شدید. 1- فحاشی سطح بالا به تیم مدیریت و سرور 2- چیت No DMG ⚡ مدارک چیت شما در شکایاتی که از شما شده است موجود میباشد. توضیحات: شما چندین بار خود را در کنار پلیر ها /Blow میزدید و بدون اینکه ادمین مود باشید کیل نمیشدید، در صورتی که با 2 تا /Blow پلیری که دارای ارمور باشد کیل خواهد شد. اعضای تیم استف ( Price و .. ) بارها به شما اخطار دادیم ابیوس نکنید ولی متاسفانه توجه نکردید. همچین شما شاید بیش از 15 بار انرنک شدید و این تایم بالا به علت ابیوس های اخیر زیاد شما بوده است. ? شما در سرور بارها فحاشی های سطح بالا به پلیر ها و تیم مدیریت دادید و همین طور میوت شدید و تایم های بالا که شما اخطار ها و میوت ها را جدی نگرفتید.
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 1 /blow زدن انرنک داره که شد 2 من no dmgam کجاس کم مونده no dmg داشته باشم 3 من الان 1000 نفر دارم که به سطح بالاتر خود فحاشی مردن بن شدن؟؟ فقط mute شدن شما هم mute بده نه از رنک خود سو استفاده میکنید تازه شما گفتید من 2روز انرنکم چرا 3روز دادید؟؟؟؟
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 http://uupload.ir/files/nk59_sa-mp-254.png قرار بود 2روز بده
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 باز هم mute بده پس mute رو واسه دکوراسیون ناهادن mute مال فحاشی شما هم mute بده نه بن درخواست انبن
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 اگه sv براتون مهمه پس یکم فکرش باشید اگه میخواید انبن ندید بگید برم ی جا دیگه
DrError مهمان ارسال شده در 23 خرداد، 1398 ارسال شده در 23 خرداد، 1398 شکایت از چیت شما شده است. و شما به دلیل کیک هایی که دادید و نظم سرور را بهم ریختیت تایم بیشتری انرنک شدید. ( Kick Helper | Kick Player )
DrError مهمان ارسال شده در 23 خرداد، 1398 ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سایر پلیر هایی که میوت میشوند با 1 بار میوت کار خودشون رو تکرار نمیکنن ولی شما هر بار میوت شدید شروع به فحاشی های سطح بالا کردید.
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 من شکایتی نمیبینم که no dmg داشته باشم 2 یکی رو بیار که تو mute داده باشیش تو بلده درست از رنکت استفاده کنی هرکی دلت میخواد بن میدی
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 کیک هلپر من با اتا کل کردم من کیک شم اون کیک نشه؟ پلیر من کسی رو کیک نکردم
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 شما گفتید این پلیر بخواطر کیک 2 روز انرنکه پس چرا 3روز دادی
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 پلیر خاطی ( @ProGamer18 ) به دلیل ابیوس های مکرر و توجه نکردن به انرنک های قبلی خود به مدت 2 روز انرنک شد. بیا اینم حرف خودت بد به من میگن پلیر فراری میدم تو که بدتر همه
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 اها اون شکایت تو اول برو ارم بگیر با hp پر خودت رو 3بار blow بده اگه کی شدی من رو ادبن بده
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 من اگه خودم سرور داشتم به تو vip نمیدادم چه برسه supervisor
DrError مهمان ارسال شده در 23 خرداد، 1398 ارسال شده در 23 خرداد، 1398 انرنک شما : کیک کیک هلپر سرور /Blow /Goto Use CMD Gun In War بن ها الکی و بهم ریختن نظم سرور بن شما: چیت NO DMG فحاشی ها سطح بالا ( با توجه به سابقه شما در فحاشی و تکرار فحاشی پس از میوت) مدارک فحاشی هاتون که توی انجمن اپلود شده است: مدرکی که نشان میده شما چیت No DMG استفاده کردید.
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 1 کیک= من ی بار گفتم لوزوم نمیبینم باز بگم 2 کیک هلپر= من با ata بهسم شد price اومد منو کیک داد در حالی که اون ایجاد کننده کل بود اون نباید کیک شه؟ blow 3= من گفتم evemt ناهاده بودم خودم رو blow میدادم کسی دمج خورد? 4 goto= ناموسن 1نفر بیار که بی اجازه به اون گوتو شدم 5 cmd gun تو درگیری= چه فایده من هروقت انرنک میشم cmd gunam میره 7 بن الکی= من فقط رضا بلک بن دادم که اونم مدرکش داره اپ میشه باز هم میگم شما برید ارم پر کنید با hp خودت رو 3 بار blow بده اگه مردی بد بگو no mdgam کم مونده no dmg باشم
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 من نفهمیدم ازم شکایت شده چون اون موقعه تو site بن بودم به حسام میگم انبن کن تو سایت ازم شکایت شده میگه زیاد برام مهم نیست انرنک شی حالا من چیکار کنم درخواست انبن
Hosein ارسال شده در 23 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1398 من قرار بود 2روز انرنکککککککککک شم خودت گفتییییییییییییییی
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری