MaGnoS ارسال شده در 23 خرداد، 1398 ارسال شده در 23 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Dark_Killer نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: MKA83 نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : TakPar رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ADMIN مدارک شکایت: : توضیحات: با سلام . باز هم ابیوز ادمین کلن توربو ? تو درگیری برینگ /VFIX/کیک الکی/جیل الکی تو جیل نوشته من تو هلپ بودم اما چطور شد که تو زون هلپ شد و انو برینگ میده مدرک بدین 3
[LS].MKA83 ارسال شده در 24 خرداد، 1398 ارسال شده در 24 خرداد، 1398 سلام Vfix/ رو نمیدونستم که نباید تو درگیری زد چون بعضی از ادمین ها یا پلیر ها هم قبلان میزدن و جریمه نمیشدند . در مورد برینگ بله من اشتباه کردم چون اون موقع من گیج شده بودم دلیل گیج شدن من هم این بود که ایشون با پلیر holypicano کل میکردن و من هی به ایشون و پلیر دیگر اخطار میدادم ولی گوش نمیکردند کیک هم دادم چون دلیلش معلومه خیلی کل میکرد در مورد اینکه تو هلپ بودم پلیر takpar شاهد بودند ( چون ایشون تو هلپ فقط با من کار داشتند برای همین جواب دادم ) ولی باز هم نمیدونستم که باید دستوری مخصوص ( که یادم نمیاد چیه) بزنم تا برم هلپ مود با تشکر
MaGnoS ارسال شده در 25 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 25 خرداد، 1398 با سلام 1-کل میوت داره و شما هم دادین و اینو بگم که معلومه کی داره کل رو شروع میکنه بله هم کلنی خوتون 2- یعنی شما نمیدونین تو درگیری نباید /vfix بزنید اونم با کیف بانک؟ ? 3-این دلیل نمیشه که من گیج شدم و برینگ کردم 4- این وسط چرا جیلم دادین؟ 5- و ... مدرک بدید لطفا 3
[LS].MKA83 ارسال شده در 25 خرداد، 1398 ارسال شده در 25 خرداد، 1398 در مورد یک هم بگم که هم کلنی مو هم میوت دادم در مورد ۲ هم گفتم که نمیدونستم دلیلش هم گفتم در مورد ۳ گفتم که بله من اشتباه کردم در مورد ۴ هم چون تو هلپ بودم . برای این که برم تو هلپ مود باید یک دستوره مشخصی رو میزدم که کفتم یادم نمیاد ( بعد از این که شما منو کشتید پلیرtakpar دستوروشو گفت ) در مورد ۵ هم چیزی وجود نداره همینا بود
MaGnoS ارسال شده در 26 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 26 خرداد، 1398 به این موضوع رسیدگی کنین لطفا 1
DrError مهمان ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 درود. ? پلیر خاطی ( @MKA83 ) به دلیل سوء استفاده از رنک خود در سرور ( Abuse ) انرنک خواهد شد. ✔️ موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده