meysam_ban ارسال شده در 16 تیر، 1400 ارسال شده در 16 تیر، 1400 سلام. اقای @AQa.ErFaN اینو ببنید بعد قضاوت کن ک میگی داری دروغ میگی انی دسکت کار میکنه https://uupload.ir/view/bandicam_2021-07-07_13-43-03-329_apch.mp4/ ن میتونم ب کسی وصل بشم ن کسی ب من
RealSuperUser ارسال شده در 16 تیر، 1400 ارسال شده در 16 تیر، 1400 درود . بازم مشکل شماست . در این رابطه ویندوز خودتون رو اگر ویندوز 10 هست به بیلد 19043.1052 21h1 اپدیت کرده و در صورت نبود ویندوز 10 در ویندوز 8 در اپدیت کمک بگیرید و در صورتی که ویندوز 7 دارید به 8 ارتقا دهید. با تشکر .
[TITAN] ارسال شده در 16 تیر، 1400 ارسال شده در 16 تیر، 1400 در هم اکنون، ban__meysam گفته است : تاریخشم ببین ماله 2دیقه پیشه
RealSuperUser ارسال شده در 16 تیر، 1400 ارسال شده در 16 تیر، 1400 ویندوز شما طبق ویدیو 10 هست کلید های ترکیبی win key و r رو فشار بدید و winver رو تایپ و اجرا کنید و عکس از صفحه باز شده بدید
meysam_ban ارسال شده در 16 تیر، 1400 سازنده ارسال شده در 16 تیر، 1400 در 43 دقیقه قبل، AQ[A]BBAS گفته است : Ammyy Admin از این برنامه استفاده کن اوک
RealSuperUser ارسال شده در 16 تیر، 1400 ارسال شده در 16 تیر، 1400 در 3 ساعت قبل، ban__meysam گفته است : همچین صفحه ای باز شد با سلام مجدد این تصویر مشخص میکند: ویندوز شما نسخه قدیمی/غلط/لایسنس نشده است ویندوز شما همچنین ۱٠ اینترپرایز میباشد که بعضی برنامه هارا ران نمیکند پیشنهاد میکنم برای کار های خودتون هم که شده ویندوز رو از سایت معتبر بگیرید و ویندوز حتما نسخه پرو باشد یا همین ویندوز رو اپدیت نمایید میتونید از رول بک یا اپدیت انی دسک هم استفاده کنید. ممکنه ویندوزتون مشکل داشته باشه پس دوباره کلید ترکیبی رو گرفته این دفعه cmd را تایپ نمایید و در صفحه باز شده که مشکی میباشد sfc / scannow را استفاده کنید تا مشکل را رفع کند. در صورتی که به هر دلیلی رفع نشد سیدی ویندوز رو قرار بدید و طرز رفتن به بیوس رو از اینترنت ببینید (گوگل.کام ممکنه بینگ پیدا نکنه) وقتی پیدا کردید بوت با سیدی رو از گوگل پیدا کنید. سپس از سیدی بوت کنید و اولین گزینه پایین صفحه گزینه.repair داره قبلشم حتما روی گوگل تعمیر ویندوز با سیدی رو مطالعه کنید اگر کامپیوتر از فلش پشتیبانی میکند با فلش بوت کنید که دوباره گوگل بزنید ساخت فلش بوتیبل انشاا...ه مشکل رفع شود. با تشکر.
meysam_ban ارسال شده در 16 تیر، 1400 سازنده ارسال شده در 16 تیر، 1400 در 3 دقیقه قبل، [LS]NIGHT_MARE_RC گفته است : با سلام مجدد این تصویر مشخص میکند: ویندوز شما نسخه قدیمی/غلط/لایسنس نشده است ویندوز شما همچنین ۱٠ اینترپرایز میباشد که بعضی برنامه هارا ران نمیکند پیشنهاد میکنم برای کار های خودتون هم که شده ویندوز رو از سایت معتبر بگیرید و ویندوز حتما نسخه پرو باشد یا همین ویندوز رو اپدیت نمایید میتونید از رول بک یا اپدیت انی دسک هم استفاده کنید. ممکنه ویندوزتون مشکل داشته باشه پس دوباره کلید ترکیبی رو گرفته این دفعه cmd را تایپ نمایید و در صفحه باز شده که مشکی میباشد sfc / scannow را استفاده کنید تا مشکل را رفع کند. در صورتی که به هر دلیلی رفع نشد سیدی ویندوز رو قرار بدید و طرز رفتن به بیوس رو از اینترنت ببینید (گوگل.کام ممکنه بینگ پیدا نکنه) وقتی پیدا کردید بوت با سیدی رو از گوگل پیدا کنید. سپس از سیدی بوت کنید و اولین گزینه پایین صفحه گزینه.repair داره قبلشم حتما روی گوگل تعمیر ویندوز با سیدی رو مطالعه کنید اگر کامپیوتر از فلش پشتیبانی میکند با فلش بوت کنید که دوباره گوگل بزنید ساخت فلش بوتیبل انشاا...ه مشکل رفع شود. با تشکر. سلام کارایی ک گفتین رو انجام میدم فقط فردا اکانت من انبن میشه اون موقع با چی پیسی چک کن منیجرتون.
RealSuperUser ارسال شده در 16 تیر، 1400 ارسال شده در 16 تیر، 1400 در هم اکنون، meysam_ban گفته است : سلام کارایی ک گفتین رو انجام میدم فقط فردا اکانت من انبن میشه اون موقع با چی پیسی چک کن منیجرتون. با برنامه ای که عباس فرمودند انجام بدید. از منیجر عرفان،شیپ مستر فالکون و هلپر هایی که پیسی چک میکنند لطف کنید کار ایشون رو با امی ادمین راه بندازید.
SiLeNT ارسال شده در 17 تیر، 1400 ارسال شده در 17 تیر، 1400 چرا وقتی طرف any desk نداره از برنامه alpemix استفاده نمیکنید خیلی بهتر از any deske اونم بدون lag لینک دان خواستید دان کنید : http://fa.softoware.org/apps/get-alpemix-for-windows.html
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری