[$]ali987 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:[.TonY.] نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:تو ss معلومه نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :[cpt...spirit.] مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:یکیشون ادمینه مدارک شکایت: سلام به مدیران سرور این دو پلی با هم همکاری کردند.در ss کاملا مشخص است لطفا رسیدکی کنید.سپاس
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 با سلام اول اینکه شما 2 نفرید پس برای دستگیری نیاز به 2 نفر داریم و اینکه من نمیتونم وقتی یک نفر دنبال شما میوفته من ول کنم منم میام که بزنم و از طرفی هم بنده پشت ایشون یا ایشون پشت ماشین من ننشسته
[$]ali987 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 26 خرداد، 1398 درود دوست عزیز.شما وفتی میبینید که یک نفر دنبال ما هست دیگه لازم نبود کسی دیگه ای بیاد.یا شما باید بیخیال میشدید یا اون پلیر عزیز.موفق باشید
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 بنده دنبال شما بودم به من مربوط نیست الیس دنبال strip هست
DrError مهمان ارسال شده در 29 خرداد، 1398 ارسال شده در 29 خرداد، 1398 درود. این موضوع رسیدگی شده است. موضوع بسته شد.
ارسالهای توصیه شده