[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:[OverGrown] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:MKA83 نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Sir_Arian , WexyPow رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :admin مدارک شکایت: http://s3.picofile.com/file/8363795234/sa_mp_431.png توضیحات: همانطور کهع در این عکس مشاهده میکنید ایشون داخل درگیری /vcar داده و باعث برتری شده و هم نزاشته من کیللشون بدم و فرار کردن
[LS].MKA83 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 سلام خدمت مدیریت سرور و سایت بنده از این مورد اطلاع نداشتم به خوده ایشون هم گفتم که نمیدونستم پلیر cpt.price هم شاهد هست که از این مورد اطلاع نداشتم من این کارو کردم درست ( با این که نمیدونستم ) ولی لطفا پلیر شاهد هم مدرک بده که در اون جا حضور داشته . اگر هم آن رنک شدم دلیلش این نیست که خواستم ابیوز کنم بلکه نمیدونستم با تشکر
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 26 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 26 خرداد، 1398 خب مدیریت اصلی سرور کسی که دارای رنک بالایی مثل ادمینی هست باید قوانین سرورو بلد باشه منم میتونم بیام هزار تا ابیوز کنم و بعد بیام بگم حواسم نبود این دلیل دلیل منطقی برای من نیست و اگه کسی رنک میخره باید استفاده ازشو بلد باشه و پس این موضوع پس بد تر شد یعنی اینکه ادمینی که ایشون هستن هیچ اطلاعی از رنکشون نداره و جدا باید انرنک بشن
[LS].MKA83 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 باشه من تسلیم هر کاری میخواید بکنید
DrError مهمان ارسال شده در 27 خرداد، 1398 ارسال شده در 27 خرداد، 1398 درود. ? پلیر ( @MKA83 ) شما سابقه ابیوس قبلا داشته اید، و همچنین هم اخطار دریافت کردید و ارنک شدید، بنا به سابقه شما نمیدانستم حرف موجهی نمی باشد. ? پلیر ( @MKA83 ) به دلیل ابیوس انرنک خواهد شد. ✔️ موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده